Kantoorpand Smederijstraat 2 Breda
Kantoorpand Smederijstraat 2 Breda
Kantoorpand Smederijstraat 2 Breda

Business Centre Breda ligt op tien minuten lopen van hartje Breda en tien minuten van het centraal station. Met de auto rijdt u binnen vijf minuten de A16 (E19) op. Ideaal bereikbaar!

We verhuren kleine kantoorruimtes in Breda tot grote kantoorruimtes van 120 m2 en we groeien graag met u mee. Nu al bepalen hoeveel werkplekken u over twee jaar nodig heeft in uw kantoorruimte in Breda? Niet nodig! U huurt de kantoorruimte in Breda die u nú nodig heeft.

Bij Business Centre kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals gratis parkeerruimte, centrale receptie, een goed gesorteerde kantine en een schoonmaakdienst. Bekijk hier al onze faciliteiten. 

Kantine
Een zakelijke lunch met een relatie? Of even samen met collega’s genieten van een informele lunch? In onze goed gesorteerde kantine kunt u in een ongedwongen sfeer de werkdag even onderbreken en genieten van heerlijke broodjes en andere versnaperingen. Uiteraard ontbreken cappuccino, koffie en thee niet in het assortiment.

Centrale receptie
Uw gasten worden bij Business Centre vriendelijk en professioneel ontvangen door onze gastvrije receptionistes. In beide panden is een representatief ingerichte receptie aanwezig, waar uw gasten comfortabel op u kunnen wachten. Daarnaast kunt u bij onze receptionisten terecht voor het frankeren van post, het verzenden van pakketten en wordt uw telefoon professioneel aangenomen, uiteraard met uw bedrijfsnaam. De receptie zorgt ervoor dat u optimaal bereikbaar bent. Ook nemen ze uw pakketten aan. Zo mist u geen pakket meer en hoeven de buren uw pakketjes niet meer in ontvangst te nemen als u naar een klant bent!

Parkeergelegenheid
Beide vestigingen van Business Centre zijn uitstekend bereikbaar en liggen vlakbij de snelweg, het centrum, NS-stations en diverse bushaltes. Bovendien kunt u in zowel Etten-Leur als Breda gebruik maken van gratis parkeergelegenheid, op eigen terrein. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen, voor u én voor uw bezoek.

Elektrische auto's
Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat Business Centre in Breda beschikt over laadpalen, waar u en uw gasten de auto tijdens het vergaderen of werken kunnen opladen. Daarna gaat u zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op.

Schoonmaakservice
Onze schoonmakers houden niet alleen dagelijks de toiletten en gemeenschappelijke ruimtes perfect schoon, ook uw kantoorruimte of spreekkamer wordt netjes bijgehouden. We stofzuigen, maken bureaus schoon en legen de prullenbakken. Ramen worden uiteraard ook gewassen.

Glasvezel Internet
Een stabiele en snelle internetverbinding is onmisbaar voor uw werkzaamheden op kantoor. Daarom maakt u bij Business Centre zowel in Breda als in Etten-Leur gebruik van een zakelijke glasvezelverbinding, die u in staat stelt om snel te internetten.

Huurprijs vanaf
€300,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
20 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Smederijstraat 2
Postcode
4814 DB
Plaats
Breda
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Gratis op eigen terrein
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 1.09
20 m²
€300,- per maand
Unit 2.11
30 m²
€400,- per maand
Unit 2.16
60 m²
€800,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Breda

Hoornwerkstraat 1
€135,- Per m2, per jaar
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Breda

Stadionstraat 11-C-10
€250,- Per maand
Vanaf: 8 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Breda

Tuinzigtlaan 45
€425,- Per maand
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand