Mgr. Nolensplein 18
Breda

4812 JC


Algemeen:
De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd. Met ruim 170.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat.

Ligging en bereikbaarheid:
Het Mgr. Nolensplein is een levendig winkelplein gelegen in Breda Zuid-West in de wijk "Heuvel" en heeft een belangrijke buurtfunctie. Het pand ligt aan een plein omzoomd door een drietal winkelstrips, Direct achter het plein is een Albert Heijn filiaal gesitueerd. Het object is goed bereikbaar. De stadsvernieuwing die op dit moment in de wijk Heuvelkwartier plaatsvindt, in combinatie met de ontwikkeling van de Talmazone, zullen op termijn een stimulans zijn voor extra econo-mische activiteit op het Mgr. Nolensplein.

Oppervlakte:
Het object omvat ca. 100 m² winkelruimte en is gelegen op de hoek.

Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Voorzieningen:
Het pand wordt casco opgeleverd, doch is voorzien van tegelvloer, TL-verlichting, toilet en pantry. Winkelruimte huren Breda.

Huurprijs
€1.250,- p/mnd excl. btw
Totale oppervlakte
100 m²
Kantoorruimte oppervlakte
100 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Winkelruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Mgr. Nolensplein 18
Postcode
4812 JC
Plaats
Breda
Oplevering
In overleg

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Breda

Stationsweg 1-7
Vanaf €385,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Breda

Heerbaan 44-52
€120,- Per m2, per jaar
Vanaf: 843 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Breda

Ericssonstraat 2
Vanaf €287,- Per maand
Vanaf: 21 m²
Bekijk dit pand