Kantoorpand Bredaseweg 8 Breda
Kantoorpand Bredaseweg 8 Breda
Kantoorpand Bredaseweg 8 Breda

Omschrijving
Wilt u graag kantoorruimte huren in de omgeving van Breda, maar heeft u nog niet de geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het karakteristieke business center Markoever met bedrijfsruimtes, full service luxe landhuiskantoren, industriële oeverkantoren, flexwerkplekken en representatieve vergaderruimtes. Een thuis voor ondernemers in een landelijke omgeving aan de oever van de Mark, voorzien van alle faciliteiten om succesvol en zorgeloos te ondernemen.

Ligging en bereikbaarheid
De locatie van het kantoorpand is zeer gunstig. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is business center Markoever goed te bereiken. De rijkswegen A59, A16 en A58 zijn al vanaf 4 minuten rijden te bereiken en er is op het terrein voldoende gelegenheid om vrij te parkeren. Reist u liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte aan de Hoofdstraat is slechts 2 minuten lopen en op slechts 10 minuten rijden van NS station Breda.

Indeling
De luxe landhuis kantoren bevinden zich aan de voorzijde op een zichtlocatie, verdeeld over drie verdiepingen met landelijk uitzicht. De kantoren zijn volledig gemeubileerd, maar bieden voldoende ruimte om een eigen uitstraling te creëren. De landhuis kantoren zijn beschikbaar van 21m² tot 46m² met een vanaf prijs van € 638,- per maand. Dit type kantoor beschikt over een airco-/verwarmingssysteem, te bedienen per unit.

De industrieel afgewerkte oever kantoren, gesitueerd op de eerste etage boven de bedrijfsruimtes, zijn bijzonder licht, gestoffeerd en beschikken over moderne faciliteiten. Deze zijn beschikbaar van  70m² tot  115m² met een vanaf prijs van € 689,- per maand. Dit type kantoor beschikt over een airco-/verwarmingssysteem, te bedienen per unit.

Deze kantoren huurt u inclusief:

 • Stoffering
 • Airco, ventilatie en verwarming individueel regelbaar per kantoorruimte
 • Intern dataverkeer tot een snelheid van 1Gbit/sec.
 • Snel internet (minimaal 20Mbit/sec)
 • Separate VoIP-lijn
 • Permanente camerabewaking
 • 24/7 toegankelijk door middel van elektronisch toegangssysteem
 • Receptie en ontvangst van uw bezoekers dagelijks van 08.30- 17.00 uur
 • Gebruik van algemene- en vergaderruimtes
 • Bedrijfsnaam vermelding op het reclamebord
 • Parkeerruimte

Markoever beschikt ook over een aantal vloer verwarmde bedrijfsruimtes. Deze liggen op de begane grond en zijn toegankelijk via een eigen loopdeur en elektrische overheaddeur. Ideaal  als werkplaats of atelier. De bedrijfsruimtes zijn beschikbaar van 200m² tot 375m² met een vanaf prijs van € 1.167,- per maand.

Overige services
Wilt u incidenteel of op regelmatige basis gebruik maken van onze flexplekken, uw klanten en bezoek professioneel ontvangen of heeft u behoefte aan het gebruik van een vergaderruimte? Bekijk dan hieronder de verschillende mogelijkheden.

Flexwerken
Voor ondernemers die flexibel willen werken biedt Markoever flexwerkplekken in een moderne kantooromgeving aan.

Virtual office
Markoever biedt de mogelijkheid van een virtual office. Geen kantoorruimte, maar wel een zakelijk, - postadres en/of telefoonnummer. Het bedrijf kan worden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en indien gewenst kan er tevens gebruik worden gemaakt van een flexplek, dagkantoor of vergaderruimte voor het ontvangen van bezoekers.

Vergaderen

In het pand zijn verschillende smaakvolle vergader-/trainingsruimtes van diverse afmetingen beschikbaar. De ruimtes zijn voorzien van internet, videoconferentie mogelijkheden, interactieve smartboards en comfortabel meubilair.

Selfstorage
Tenslotte biedt Markoever persoonlijk toegankelijke, verwarmde opslagboxen vanaf 1m³. Er zijn een groot aantal verschillende afmetingen beschikbaar. De opslag is geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld archief, verhuisdozen of inboedel, maar door de elektronische toegangsmogelijkheden is het ook ideaal als webwinkel en klein distributiecentrum.

Of u nou een starter op de ondernemersmarkt bent of een grootzakelijke onderneming heeft, bij business center Markoever kunt u terecht voor al uw office behoeften. Wij hebben de ruimte voor uw groei!

Huurprijs vanaf
€20,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
8 m²
Bedrijfshal oppervlakte
1200 m²
Kantoorruimte oppervlakte
1439 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Bredaseweg 8
Postcode
4844 CL
Plaats
Breda
Omgeving
Business Center Markoever
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Gratis eigen parkeerplaatsen voor de deur
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Flexplek per 4 uur
8 m²
€20,- per maand
Luxe kantoor
21 m²
€638,- per maand
Deelkantoor 2 ondernemers
21 m²
€321,- per maand
Dagkantoor, LET OP!! prijs per dag
19 m²
€97,- per maand
Luxe kantoor
25 m²
€818,- per maand
Showroom-kantoor
58 m²
€580,- per maand
Kantoorruimte Begane grond
30 m²
€972,- per maand
Showroomkantoor
50 m²
€583,- per maand
Showroomkantoor
88 m²
€880,- per maand
Bedrijfshal
200 m²
€1.167,- per maand
Bedrijfshal
200 m²
€1.167,- per maand

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte

Breda

Weidehek 70
€1.050,- Per maand
200 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken
diverse units

Breda

Hooilaan 1
Vanaf €200,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Breda

Goeseelsstraat 17
€1.400,- Per maand
192 m²
Bekijk dit pand