De kantoorruimte is gelegen in het kantoor gebouw Den Daalder aan de Bosscheweg in Boxtel. Boxtel is een gemeente met circa 30.000 inwoners en is gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven. De Bosscheweg is van oudsher de belangrijkste verkeersader door het dorp Boxtel die de oude route weerspiegelt van de straatweg uit de tijd van Napoleon van Eindhoven naar Den Bosch. In dit tot voor 10 jaar geleden agrarisch gebied, het Dommeldal, zijn thans diverse bebouwingen gerealiseerd zoals onder meer een fraaie woonwijk, een PDV gebied met een Gamma bouwmarkt, tuincentrum Boxtel en het politiebureau. 

Kantoorgebouw Den Daalder is een opvallend stoer kantoorgebouw, ontworpen door Architectenbureau Min2. De keienwand aan de kop van het gebouw is zondermeer een eyecatcher bij binnenkomst van Boxtel. Het concept van het gebouw is: landschap op voorraad. Het gebouw laat een onnatuurlijke ordening zien van natuurlijke materialen, met een onderwereld d.m.v. een half verdiepte parkeergarage en een bovenwereld door middel van een orangerie met dakterras en daktuin. Een grote schuurdeur vormt de entree van het gebouw. Naast het gebruik van veel natuurlijke, duurzame materialen is het gebouw ook energiezuinig. In het gebouw heeft de eigenaar een deel van de eerste verdieping verschillende kantoorunits te huur welke op flexibele voorwaarden worden aangeboden (all-in principe). Naast de aangeboden werkplekken mogen de huurders gebruik maken van de ingerichte pantry, printer/scan en wifi.

Kantoorruimte 
De leegstaande kantoorruimte op de 1e verdieping is circa 310 m² welke te bereiken is middels de vaste trap of lift. Er zijn verschillende kantoortypes te huur welke als volgt te onderscheiden zijn; 2-persoon kamer, 1-persoon kamer en een werkplek in de open kantoortuin.

Kenmerken kantoorruimte
-Ingerichte pantry
-Wifi
-Meubilair
-Printer/scanner
-Algemene servicekosten 
- Systeemplafonds met TL-verlichtingsarmaturen 
- Vloerbedekking 
- Kabelgoten v.v. elektra (220V) en databekabeling 
- Toegangscontrolesysteem 
- Radiatoren 
- Topkoeling 
- Pantry 
- Dames- en herentoiletgroepen 

Parkeervoorzieningen 
In de parkeergarage zijn er aangewezen parkeerplaatsen te gebruiken door de huurders van de flexkantoren. Tevens kan er in de nabije woonwijk gratis geparkeerd worden. 

Locatie 
De kantoorruimte ligt op korte afstand van de op- en afritten van rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). Op loopafstand van het object is een bushalte gelegen, welke aansluiting geeft op het NS station van Boxtel. 

Huurprijs vanaf
€150,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
5 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Bosscheweg 107
Postcode
5282WV
Plaats
Boxtel
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Beschikbaar in directe omgeving
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
Kantoortuin werkplek
5 m²
€150,- per maand
Eigen kamer
16 m²
€150,- per maand
Grote kamer
32 m²
€350,- per maand
Grote ruimte
100 m²
€1.050,- per maand

Meer in de buurt

Winkelruimte

Boxtel

Stationstraat 31
€2.450,- Per maand
495 m²
Bekijk dit pand