Kantoorpand Joulehof 12 Bergen Op Zoom
Kantoorpand Joulehof 12 Bergen Op Zoom
Kantoorpand Joulehof 12 Bergen Op Zoom

Kantorenpark Krabbepoort is ideaal gesitueerd op de hoek Wouwsestraatweg-Marconilaan. Hier sluit het randwegenstelsel van Bergen op Zoom aan op de A58 (Breda-Vlissingen) en op  het nieuwe gedeelte van de A4 om Halsteren (Rotterdam-Antwerpen). Het centrum van Bergen op Zoom en het NS-station zijn op korte afstand.

Het kantoor Pagurus aan Joulehof, één van de vier kantoren in kantorenpark Krabbepoort, is beschikbaar voor verhuur. De andere kantoren zijn in gebruik bij o.a. Haans Advocaten, DRV Accountants en TIL.

Oppervlakte en indeling
Het kantoor Pagurus is opgetrokken in vijf lagen en thans geheel voor verhuur beschikbaar; de begane grond van circa 315 m2, de eerste t/m vierde verdieping, ieder circa 365 m2 en de vijfde verdieping van circa 205 m2.

Het kantoorgebouw beschikt over een centrale kern met lifthal, trappenhuis, toiletgroep en pantry. Op begane grond bevindt zich de centrale entree. De kantoren zijn flexibel ingedeeld en worden opgeleverd in de huidige staat.

Opleveringsniveau
Het kantoorgebouw is hoogwaardig afgewerkt en heeft een uitstekend installatieniveau.
Oplevering geschiedt inclusief o.a. plafonds samengesteld uit bandraster-lamellensysteem
met geïntegreerde verlichtingsarmaturen en strikolithwanden in de kantoorruimten,  kabelgoten, een uitgebalanceerd klimaatbeheersingssysteem van verwarming, ventilatie en
koeling.

Beveiliging
De gebouwen zijn standaard voorzien van de nodige beveiligingsinstallaties, zoals brandmeldinstallaties, brandslanghaspels, noodverlichting e.d. In de entree-hal zijn voorzieningen voor een brandmeldtableau opgenomen en kunnen waar nodig brandweerschakelingen worden aangebracht.

Liftinstallatie
Het kantoorgebouw is voorzien van een liftinstallatie bestaande uit een (brancard)lift met een hefvermogen van 1000 kg. De liften zijn voorzien van een telefooninstallatie.

Parkeren
Het parkeren is één van de sterke punten van dit kantoor, standaard zijn voor het gebouw Pagurus 21 parkeerplaatsen beschikbaar en afhankelijk van de behoefte zijn optioneel nog 33 parkeerplaatsen beschikbaar op het tegenover gelegen perceel.

Huurprijs vanaf
€2.205,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
205 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Joulehof 12
Postcode
4622 RG
Plaats
Bergen Op Zoom
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Begane grond
315 m²
€3.385,- per maand
Eigen verdieping
365 m²
€3.925,- per maand
Vijfde verdieping
205 m²
€2.205,- per maand
Geheel
1615 m²
€17.360,- per maand

Meer in de buurt

Winkelruimte

Bergen Op Zoom

Fortuinstraat 1
€2.490,- Per maand
270 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Bergen Op Zoom

Prins Bernhardlaan 64
Vanaf €350,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte

Bergen Op Zoom

Fortuinstraat 12
€1.690,- Per maand
112 m²
Bekijk dit pand