Kantoorpand Baarnsche dijk 12 Baarn
Kantoorpand Baarnsche dijk 12 Baarn
Kantoorpand Baarnsche dijk 12 Baarn

kantoorgebouw “Eemstede” is gelegen aan de Baarnsche Dijk 12 in Baarn op het bedrijventerrein De Drie Eiken. Het kantoorgebouw voorziet in een representatieve uitstraling als gevolg van de onlangs uitgevoerde werkzaamheden in en om het gebouw. Zo zijn de buitengevels en de entree volledig gemoderniseerd en voldoen deze weer aan de eisen en wensen van de huidige tijd.

Het kantoorgebouw is gelegen op een prominente zichtlocatie aan de rijksweg A1, met ruim 175.000 passanten per dag. In de nabijheid van het gebouw is tevens het restaurant “Eemlust” gelegen.

Het bedrijventerrein De Drie Eiken huisvest diverse gerenommeerde organisaties, waaronder Schneider Electric en Van Wijnen Groep. In het gebouw heeft Cloudiction zich gevestigd op de begane grond.

BEREIKBAARHEID
per auto:
de bereikbaarheid van het bedrijventerrein is zonder meer goed te noemen. De op- en afrit nummer 11 “Eembrugge” biedt in circa twee minuten afstand een perfecte ontsluiting op de rijksweg A1. Hierdoor is een uitstekende verbinding in de richting van zowel het knooppunt Eemnes (A1-A27) als het knooppunt Hoevelaken
(A1-A28) gewaarborgd.

Per openbaar vervoer:
de bushalte “De Drie Eiken” is gelegen op circa 5 minuten loopafstand van het kantoorgebouw. Vanaf deze halte vertrekken op regelmatige basis bussen van en naar onder meer NS-station Baarn. De reistijd vanaf de bushalte naar voornoemd station bedraagt circa 3 minuten.

VLOEROPPERVLAK
kantoorgebouw “Eemstede” is groot circa 381 m2 v.v.o., waarvan beschikbaar:

1e verdieping - unit 1.2 - ca. 381 m2 VVO

Genoemde metrages zijn inclusief een aandeel van de algemene en gemeenschappelijke ruimtes.

Huurprijs
€2.700,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
381 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Baarnsche dijk 12
Postcode
3741 LS
Plaats
Baarn
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Baarn

Tolweg 12
Vanaf €3.200,- Per maand
Vanaf: 446 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Baarn

Baarnsche Dijk 4
Vanaf €495,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand