Kantoorpand Kloekhorststraat 29 Assen
Kantoorpand Kloekhorststraat 29 Assen
Kantoorpand Kloekhorststraat 29 Assen

De Kloekhorststraat is gelegen in het centrum van Assen maar door de ligging enigszins aan de rand uitstekend te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Station Assen is gelegen op 9 minuten loopafstand, vanuit station Assen is er een uitstekende verbinding met onder andere Groningen (17 minuten) en Zwolle (40 minuten). Ook met de auto is het pand ideaal gelegen, de belangrijkste ontsluitingswege de Industrieweg is gelegen op 600 meter en de A28 is binnen enkele autominuten te bereiken.

SPECIFICATIES
Parkeren
Momenteel zijn er op het achter terrein 6 parkeerplaatsen aanwezig op eigen grond, dankzij de overige beschikbare buitenruimte bestaat de mogelijkheid tot het uitbreiden van het aantal parkeerplaatsen tot circa 12. Tevens beschikt het pand over een afsluitbare fietsenstalling. Op de openbare weg voor de deur is betaald parkeren en de tegenover gelegen parkeergarage heeft een capaciteit van 600 parkeerplaatsen. De tarieven van de parkeergarage zijn gedurende de huidige college periode vastgesteld. Deze bedragen € 540,- per plaats per jaar, inclusief BTW. Hiervoor heeft men van maandag tot en met vrijdag een gegarandeerde plaats voor 24 uur per dag. Abonnementhouders hebben een aparte ingang en hoeven dus niet in de rij te staan als de parkeergarage vol is.

Servicekosten
Bij solitair gebruik zullen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropnamen/ afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra voor rekening van huurder komen. Huurder dienst hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomst aan te gaan. Tevens dient huurder zelf zorg te dragen voor het dagelijks onderhoud van het gehuurde behoudens het onderhoud betreffende de instandhouding van de onroerende zaak;

Bij deelverhuur bedragen de servicekosten € 35,- per m² v.v.o. per jaar exclusief BTW. De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening hiervan vindt jaarlijks plaats op basis van de werkelijke kosten. Verhuurder behoudt zich het recht voor, genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en her door huurder te betalen aandeel in de servicekosten dienovereenkomstig te wijzigen.

De bij deelverhuur te verzorgen leveringen en diensten zijn:
– gas- en/of olieverbruik inclusief vastrecht
– elektraverbruik en waterverbruik in het gehuurde
– elektraverbruik, inclusief vastrecht, ten behoeve van de installaties en de verlichting van de algemene ruimten
– onderhoud en periodieke controle van verwarming, luchtbehandeling, lift, hydrofoor, glasbewassing, brandmelding, toegangscontrolesysteem
– schoonmaakkosten van gemeenschappelijke ruimten (waaronder sanitaire ruimten) en buitenterrein
– onderhoud groenvoorziening
– afvoer huisvuil, container etc.
– uitvoering noodzakelijke (periodieke) beheersmaatregelen in het kader van de legionella preventie
– assurantiepremie buitenbeglazing
– administratiekosten 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten

BESCHIKBAARHEID
Totale oppervlakte van het object is 1.781,5 m² VVO, als volgt verdeeld:
- Begane grond 569,9 m²
- Eerste etage 601,0 m²
- Tweede etage 586,0 m²
- Derde etage 24,6 m²

Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden.

Huurprijs
€75,- per m2, per jaar excl. btw
Totale oppervlakte
vanaf 600 m² tot 2000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief €35,00 per m2 per maand
Adres
Kloekhorststraat 29
Postcode
9401 BB
Plaats
Assen
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
ca. 12 parkeerplaatsen.

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Assen

Stationsplein 10-14
€115,- Per m2, per jaar
Vanaf: 335 m²
Bekijk dit pand