Kantoorpand Oude Kraan 72 Arnhem
Kantoorpand Oude Kraan 72 Arnhem
Kantoorpand Oude Kraan 72 Arnhem

DYNAMISCHE OMGEVING
OK72 biedt ondernemers kantoorruimte midden in het gebied dat de komende jaren doorgroeit tot de beste locatie van Arnhem. Aan de Rijn, in het Coehoorngebied tussen de kunstcampus van ArtEZ en het centraal station.

NIEUWE INITIATIEVEN
Het pand en de directe omgeving van OK72 zijn ideaal voor het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en het organiseren van evenementen. Kom eens kijken en laat je inspireren!

SAMENWERKEN EN ONTPLOOIEN
OK72 huisvest huurders die zich graag met medehuurders willen verbinden om samen hun ambities waar te maken. In OK72 vind je partners voor het uitwerken en realiseren van je projecten.

STARTUPS
Wij bieden startups de kans om hun bedrijf bij ons te starten tegen gunstige tarieven. Maak als startup gebruik van alle kennis en ervaring van andere bedrijven en startups in het pand.

DETAILS TYPE A
Kantoorruimte type A is een lichte ruimte van ca. 32 vierkante meter vvo met twee grote ramen. Ruimtes aan de voorzijde hebben een groen uitzicht richting de Rijn, vanuit de ruimtes aan de achterzijde kijk je uit op het stationsgebied.

Type A is geschikt voor bedrijven tot 4 personen. En je bent helemaal vrij om de ruimte naar eigen smaak in te richten. Alle ruimtes zijn voorzien van een lichtpunt met licht/bewegingssensor, centrale stopcontacten, verwarming met thermostaatknoppen en de snelste glasvezel internetverbinding.

DETAILS TYPE B
Kantoorruimte type B is een lichte ruimte van ca. 46 vierkante meter vvo met drie grote ramen. Ruimtes aan de voorzijde hebben een groen uitzicht richting de Rijn, vanuit de ruimtes aan de achterzijde kijk je uit op het stationsgebied.

Type B is geschikt voor bedrijven tot 6 personen. En je bent helemaal vrij om de ruimte naar eigen smaak in te richten. Alle ruimtes zijn voorzien van een lichtpunt met licht/bewegingssensor, centrale stopcontacten, verwarming met thermostaatknoppen en de snelste glasvezel internetverbinding.

DETAILS TYPE C
Kantoorruimte type C is een lichte ruimte van ca. 60 vierkante meter vvo met vier grote ramen. Ruimtes aan de voorzijde hebben een groen uitzicht richting de Rijn, vanuit de ruimtes aan de achterzijde kijk je uit op het stationsgebied. Type C is geschikt voor bedrijven tot 8 personen. En je bent helemaal vrij om de ruimte naar eigen smaak in te richten. Alle ruimtes zijn voorzien van een lichtpunt met licht/bewegingssensor, centrale stopcontacten, verwarming met thermostaatknoppen en de snelste glasvezel internetverbinding.

DE VERGADERRUIMTES
Op zoek naar inspirerende ruimte voor overleg, vergaderingen of workshops? OK72 beschikt over royale vergaderruimtes op de 3e en 5e verdieping.

VERGADERRUIMTE OP DE 3E VERDIEPING
De ruimte op de 3e verdieping is geschikt voor groepen tot ca. 16 personen en ingericht met grote comfortabele stoelen rondom een ruime tafel. Het is een prettige ruimte met hangplanten aan het plafond en een rustgevend uitzicht op de platanen aan de voorzijde van het gebouw.

DE TARIEVEN

1 uur € 40,- / 2 uur € 60,- / 3 uur € 75,-
halve dag € 100,- / hele dag € 160,-

VERGADERRUIMTE OP DE 5E VERDIEPING
De ruimte op de 5e verdieping is ingericht met een ruime tafel en stoelen voor ca. 20 personen.

Voorzieningen
De genoemde maandprijzen zijn de all-in huurprijzen. Het all-in servicepakket dat bij een kantoorruimte wordt geleverd bestaat uit  
-Glasvezel internetI
- Intercom
- Centrale print- & kopieerfaciliteit
- Postservice
- Postbus 9 en eigen postvakje
- Schoonmaak algemene ruimten
- Levering sanitair en vuilafvoer
- Onderhoud van alle gebouwgebonden installaties
- Klein onderhoud
- Gemeentelijke belastingen en heffingen
- Het leveren van gas, licht en water
- Huismeester  

Aanvullende services zijn
- Gebruik van ingerichte vergaderruimtes
- Centrale printer en copier
- Schoonmaak van de kantoorruimte
- VoIP telefonie
- Alarmsysteem per kantoor
- Eigen parkeerplaatsen

Huurprijs vanaf
€420,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
32 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Oude Kraan 72
Postcode
6811 LL
Plaats
Arnhem
Oplevering
Gestoffeerd, In overleg
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
Kantoorruimte type A (1-4 pers.)
32 m²
€420,- per maand
Kantoorruimte type B (2-6 pers.)
46 m²
€640,- per maand
Kantoorruimte type C (4-8 pers.)
60 m²
€880,- per maand

Meer in de buurt

Werkplekken

Arnhem

Meander 901
€595,- Per maand
Vanaf 1 eigen werkplek
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Arnhem

Vlamoven 34
€100,- Per m2, per jaar
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Arnhem

De Overmaat 30
Vanaf €425,- Per maand
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand