Prins Willem Alexanderlaan 701-729
Apeldoorn

7311 ST

Kantoorpand Prins Willem Alexanderlaan 701-729 Apeldoorn
Kantoorpand Prins Willem Alexanderlaan 701-729 Apeldoorn
Kantoorpand Prins Willem Alexanderlaan 701-729 Apeldoorn

Welkom bij BusinessCenter Prins. BusinessCenter Prins is gelegen op één van de mooiste zichtlocaties van Apeldoorn, aan de rand van het centrum en op loopafstand van het centraal station. De locatie kenmerkt zich als een moderne mix van wonen- werken en ontspanning.

Wat maakt BusinessCenter Prins uniek?
Meer dan 25 huurders houden kantoor in BusinessCenter Prins. Een unieke locatie met alle faciliteiten en voorwaarden die u als ondernemer wenst. 

Een goede ligging:
BusinessCenter Prins is gelegen aan de rand van het centrum. Daarnaast is het gebouw gelegen ten opzichte van snelwegen en openbaar vervoer. Via de uitvalswegen zijn de A50 en de A1 binnen tien minuten te bereiken. Steden als Amsterdam, Utrecht en Zwolle zijn allen binnen het uur te bereiken middels het openbaar vervoer.

Doorgroei mogelijkheden in het pand: in het pand zijn Business Units, Business Appartments en Corporate Offices beschikbaar. Altijd een ruimte met het juiste formaat!

Algemene faciliteiten: van een coffee corner en onbemande supermarkt tot de vergaderruimtes en business lounge, aan alles is gedacht. Zodat u zich op het belangrijkste kan focussen: uw onderneming.

Duurzaamheid van de locatie 

LED verlichting
Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch laden voor de deur
Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen, waar u en uw gasten de auto tijdens het vergaderen of werken kunnen opladen. Daarna gaat u zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Vloerbedekking van oude visnetten
Tapijttegels gemaakt van oude visnetten. Een circulair project waarbij ‘s werelds armste, afgelegen kustgemeenschappen hun eigen bedreigde omgeving helpen beschermen.

Gescheiden afval
Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest en papierafval. Ons streven voor 2020 is om alle BusinessCenter locaties ook te voorzien met containers voor plastic afval. 

Warmteterugwinning
Warmte terugwinning is een energiezuinige methode voor hergebruik van warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het voorverwarmen van de verse lucht in de kantoren.

A-label
Een A-label is het streven voor al onze panden. Duurzaamheid en zo energiezuinig mogelijk staat hoog op onze agenda. 

Huurprijs vanaf
€350,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
20 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Prins Willem Alexanderlaan 701-729
Postcode
7311 ST
Plaats
Apeldoorn
Oplevering
Gestoffeerd
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 1
20 m²
€350,- per maand
Unit 2
20 m²
€395,- per maand
Unit 3
30 m²
€500,- per maand
Totaal
120 m²
€1.640,- per maand

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 35C
€285,- Per maand
29 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41-45
€200,- Per m2, per jaar
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand
Praktijkruimte

Apeldoorn

Jean Monnetpark 43
€766,- Per maand
52 m²
Bekijk dit pand