Kantoorpand Landdrostlaan 51 Apeldoorn
Kantoorpand Landdrostlaan 51 Apeldoorn
Kantoorpand Landdrostlaan 51 Apeldoorn

Een plek waar alles samenkomt. Modern, stijlvol, karakteristiek en geheel naar eigen wens in te delen. THE MIXER, gelegen in Apeldoorn-Zuid, biedt organisaties een werkplek die een-op-een aansluit op hun fysieke ruimtebehoefte. Koop of huur je eigen kantoor in een modern, gerenoveerd kantoorgebouw. Zakelijke uitstraling, hoog afwerkingsniveau en duurzaam.

Het concept van The Mixer maakt het mogelijk voor ondernemers om een deel van het kantoorpand te kopen of te huren. Waarbij je in het sociale hart samen met andere ondernemers gebruik maakt van de moderne voorzieningen. In The Mixer is het mogelijk om units te kopen vanaf 100 m² tot 5000 m² (je koopt dan een appartementsrecht).
Verschillende metrages/indelingen zijn mogelijk omdat alle ruimtes notarieel gesplitst zijn.
Voor elke ondernemer kan The Mixer op maat een kantoorunit vormgeven die aan alle wensen voldoet.

Work:
Werken in een moderne en productieve omgeving waar creativiteit de ruimte krijgt die het verdient. De kantoren kunnen naar eigen wens duurzaam en gemeubileerd opgeleverd worden, eventueel in samenspraak met de architect van The Mixer. Dankzij deze flexibiliteit kan elke ondernemer efficiënt te gaan voor een scherp maandtarief.

Meet:
Ontvang klanten en gasten in modern ingerichte vergaderruimtes voorzien van uitgebreide communicatiemogelijkheden en grote beeldschermen. Geschikt voor zowel grote als kleine groepen en met een professionele uitstraling. De optimale ligging van The Mixer draagt tevens bij aan een optimale bereikbaarheid voor klanten en leveranciers.

Connect:
Kom samen in de stijlvol ingerichte brasserie waar vanaf vier euro per persoon geluncht kan worden in de gezellige eetruimte of buiten op het sfeervolle terras.

Verkoop:
Het gebouw is gesplitst in appartementsrechten waarbij je als koper ook het eigendom krijgt van de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond en op de verdiepingen.
In The Mixer is het mogelijk om units te kopen vanaf 100 m² tot 5000 m² (je koopt dan een appartementsrecht). Verschillende metrages/indelingen zijn mogelijk omdat alle ruimtes notarieel/ kadastraal gesplitst zijn. Voor elke ondernemer kan The Mixer op maat een kantoorunit vormgeven die aan alle wensen zal voldoen.

Verhuur:
De units in het gebouw worden te huur aangeboden vanaf 25 m² tot 5.000 m² waarbij je als huurder ook de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond en op de verdiepingen mag gebruiken. Voor het gebruik zal gelden dat huurder een pro rato recht heeft op het gebruik daarvan. Het uitgangspunt is dus dat huurders uitsluitend via de opslag algemene ruimten betalen voor dit gebruik en het dus feitelijk al bij de huurprijs inbegrepen is!
Verschillende metrages/indelingen zijn mogelijk omdat alle ruimtes notarieel/ kadastraal gesplitst zijn. Voor elke ondernemer kan The Mixer op maat een kantoorunit vormgeven die aan alle wensen zal voldoen.

Duurzaamheid:
Tegelijkertijd met de renovatie van het kantoorgebouw The Mixer is er besloten ook te werken aan energiebesparing. Met enkele eenvoudige en effectieve maatregelen en met de hulp van lokale bedrijven is The Mixer erin geslaagd een sprong te maken in haar energielabel.
Zo zijn er tijdens de renovatie-werkzaamheden energiezuinige cv-ketels geïnstalleerd (HR 107), zijn er verbeteringen aangebracht aan de PV-panelen en de dakisolatie voor een optimaler en zuiniger klimaat en zijn alle lichtsystemen vervangen door ledverlichting voor meer energiebesparing. Met de renovatie en verduurzaming is The Mixer klaar voor de verplichting voor kantoren om in 2023 minimaal energielabel C te hebben en verder te werken aan een voor in de toekomst compleet energie neutraal kantoorgebouw.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
De gehele technische cv-installatie is vernieuwd met drie energiezuinige en milieuvriendelijke Remeha ketels. Het centrale/sociale hart van het gebouw is voorzien van meerdere nieuwe Textiel Design luchtverwarmers en koelers. Praktisch, efficiënt en energiezuinig. Helemaal van deze tijd. De koelmachines zijn geheel nagekeken en waar nodig vernieuwd zodat er altijd een behaaglijk klimaat heerst binnen het gebouw. De verlichting is in zijn geheel vervangen door led spots en led lichtbakken met automatische licht sensoren. Buiten het gebouw zijn zeer duurzame en moderne aluminium lantaarns geplaatst. Ook op de parkeerplaatsen zijn de oude lantaarns omgebouwd naar ledverlichting Om te voldoen aan de energierichtlijnen van 2023 zijn er 75 zonnepanelen geïnstalleerd. Voor de veiligheid is het gebouw voorzien van inbraakalarm en aangesloten op de meldkamer.
De sloten van de voor -en achterdeuren zijn elektronisch en te openen via een smartphone

Huurprijs
€110,- per m2, per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 25 m² tot 5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Praktijkruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Landdrostlaan 51
Postcode
7327 GM
Plaats
Apeldoorn
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte
diverse units

Apeldoorn

Fluitersweg 140
Vanaf €140,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 35C
€285,- Per maand
29 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte
diverse units

Apeldoorn

Stationsstraat 158
Vanaf €1.300,- Per maand
Vanaf: 80 m²
Bekijk dit pand