Kantoorpand Rokin 95 Amsterdam
Kantoorpand Rokin 95 Amsterdam
Kantoorpand Rokin 95 Amsterdam

Het object gelegen aan het Rokin 95 te Amsterdam omvat in totaal circa 646 m² v.v.o., waarvan circa 293 m² v.v.o. in gebruik is als horecaruimte door huurder Satchmo. Op dit moment is er circa 138 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar verdeeld over de 3e en 4e verdieping. De kantoorruimte is gesitueerd in een monumentaal object dat stamt uit 1005. Het object is gelegen op een prachtige locatie aan het Rokin in het centrum van Amsterdam, nabij het Paleis op de Dam, Magna Plaza, het W-hotel en op een paar minuten lopen van Amsterdam Centraal Station. Het uitgebreide aanbod van winkels, restaurants, kroegjes en terrasjes in de omgeving maken dit een waanzinnige locatie evenals de uitstekende bereikbaarheid middels het openbaar vervoer.

Met de herinrichting van het Rokin vindt u voor de deur het nieuwe metro station ‘Rokin’ van de Noord-Zuidlijn. Dit station zorgt met metrolijn 52 voor een snelle verbinding tussen Amsterdam Noord, Amsterdam Centraal Station en Amsterdam Zuid WTC. Bij station Rokin is tevens een ondergrondse parkeergarage gelegen welke zorgt voor voldoende parkeergelegenheid.

OPPERVLAKTE
Voor verhuur komt er circa 138 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. Dit metrage is als volgt in het gebouw verdeeld:
3e verdieping & 4e (kap) verdieping ca. 138 m² v.v.o. kantoorruimte

PARKEREN
De nieuwe parkeergarage aan het Rokin heeft inmiddels zijn deuren geopend. De 5 verdiepingen tellende garage heeft 293 parkeerplekken. 80% van de plekken is bedoeld voor de vergunninghouders in het gebied en 20% voor bezoekers. Bij de parkeergarage hoort ook een fietsenstalling met plaats voor 260 fietsen.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 3.150,- per maand, te vermeerderen met BTW.
Servicekosten: € 35,- per m² v.v.o. per jaar, als verrekenbaar voorschot, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERNIVEAU
De beschikbare ruimten zijn momenteel voorzien van een inbouwpakket met gedeeltelijk monumentale status. Onder andere vloerafwerking en pantry faciliteiten zijn reeds aanwezig in het gehuurde.

HUURPERIODE
Nader overeen te komen. Voorkeur gaat uit naar 5+5 jaar.

BESCHIKBAAR
Per 1 december 2022.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw is gelegen in het oude stadscentrum van Amsterdam, hierdoor is het gebouw uiterst goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Per auto:
De locatie is met de auto, voor een centrum locatie, goed te bereiken vanaf de ringweg A10 (afslag S103 Haarlem). De reistijd naar de ringweg A10 is ongeveer 10 minuten.

Per openbaar vervoer
Door de komst van de Noord Zuidlijn is het kantoorgebouw uitstekend te bereiken. Station Rokin ligt midden in het centrum van Amsterdam en wordt het kloppende hart van ‘de rode loper’ genoemd. Dagelijks reizen zo’n 30.000 mensen met de Noord Zuidlijn. Met metro 52 rijd je in een kwartier van station Noord naar station Zuid WTC via 6 nieuwe metrostations: Noorderpark, Centraal Station, Rokin, Vijzelgracht, De Pijp en Europaplein.

Het gebouw ligt op 2 minuten lopen af van tramhalte Rokin waar tramlijnen 4, 14 en 24 passeren. De reistijd naar het Centraal Station is ongeveer 5 minuten. Naast bovengenoemde tramlijnen passeren eveneens de buslijnen 85, 287, 289, 291 en 293. Deze buslijnen gaan van het Amsterdam Centraal Station naar Gein, Bijlmermeer, IJburg, Nieuwerdam en Molenwijk.

Huurprijs
€3.150,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
138 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Rokin 95
Postcode
1012 KM
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Parkeergarage

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Amsterdam

Rokin 92-29
Vanaf €275,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 269-298
Vanaf €625,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Amsterdam

Warmoesstraat 155
Vanaf €1.755,- Per maand
Vanaf: 46 m²
Bekijk dit pand