Verhuurd: Nicolaas de Roeverstraat 3
Amsterdam

1093 KH

Kantoorpand Nicolaas de Roeverstraat 3 Amsterdam
verhuurd
Kantoorpand Nicolaas de Roeverstraat 3 Amsterdam
Kantoorpand Nicolaas de Roeverstraat 3 Amsterdam

Kantoorruimte huren in het hart van Amsterdam? Villa Mattern is een oase midden in Amsterdam. De vrijstaande bungalow biedt rust en ruimte en is daardoor de perfecte locatie voor vergaderingen, cursussen of brainstormsessies.

U kunt zelf kiezen welke kantoorruimte u wilt huren. In alle gevallen biedt Villa Mattern volstrekte privacy en betaalbaar maatwerk. 

De bijzondere bungalow - tegenwoordig in gebruik als vergaderzalen en sinds kort ook als kantoorruimte - waar ooit Renate Rubinstein 'haar' Simon Carmiggelt ontving, is goed bereikbaar (zowel met de auto als met het openbaar vervoer) en is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De perfecte ligging, de goede bereikbaarheid, de uitstekende verzorging, de huiselijke sfeer en de professionele faciliteiten maken elke bijeenkomst geslaagd.

Over Villa Mattern
Wilt u kantoorruimte of een vergaderzaal huren in Amsterdam? Villa Mattern biedt unieke vergaderzalen in Amsterdam Oost. In de villa is overal draadloos internet aanwezig en u kunt gebruik maken van een beamer, printer, kopieerapparaat en een scanner.

Omgeving
Villa Mattern ligt op een steenworp afstand van het Amsterdam Manorhotel, gevestigd in een unieke pand waarin vroeger het Burgerziekenhuis was gehuisvest. Na kort als stadsdeelkantoor te hebben dienst gedaan is het sinds 2011 het Manorhotel. Op verzoek maken we daar een reservering voor u. Verder zijn het Tropenmuseum en Artis op loopafstand van de villa. De rondvaartboten en watertaxi’s meren aan bij het Tropenmuseum. Aan de nabijgelegen Linnaeusstraat en Middenweg bevinden zich allerlei uitstekende restaurants zoals De Kas, Enoteca en Merkelbach.

Ruim en licht
De grote, lichte Rubinsteinzaal is ingericht als vergaderzaal voor ongeveer 25 personen. De intieme Montignyzaal biedt plaats aan 8 personen en is vooral geschikt voor brainstormsessies of topoverleg. De riante Tamarzaal is geschikt voor bijeenkomsten in zowel formele als informele setting. Zo vinden er plenaire bijeenkomsten plaats in theater-opstelling, vergaderingen (board room en U-vorm), working lunch, working dinner, diners en recepties. Dat kan een bespreking zijn, maar ook een lunch, diner of borrel. Ook de patio is zo ingericht dat er kleine groepen kunnen vergaderen. U kunt uiteraard gebruik maken van de WI-FI.

Voor reviews: https://www.villamattern.eu/reviews.html  

Parkeren bij vergaderlocatie Villa Mattern.
De makkelijkste oplossing voor parkeren bij Villa Mattern is de parkeergarage Q-Park Oostpoort. Deze garage is makkelijk vindbaar en bereikbaar.

Wanneer u Oosterpoort garage gebruikt, kunt u - eenmaal binnen - helemaal doorrijden naar de 'achterkant' van de garage. U bent dan dicht bij de uitgang, halverwege de Polderweg. Vanaf daar loopt u in minder dan 5 minuten naar Villa Mattern. 

Het is zelfs mogelijk om een parkeerplek te huren in de inpandige garage (prijs in overleg).

Er bestaat ook een mogelijkheid tot het creëren van een apparte entree. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met de verhuurder door een reactie achter te laten.

Huurprijs vanaf
€1.150,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
28 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Praktijkruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Nicolaas de Roeverstraat 3
Postcode
1093 KH
Plaats
Amsterdam
Omgeving
Villa Mattern
Oplevering
Gemeubileerd, In overleg
Parkeergelegenheid
Inpandige garage/ directe omgeving
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
De Montigyzaal
28 m²
€1.150,- per maand
De Rubinsteinzaal
41 m²
€1.500,- per maand
Totaal
70 m²
€2.650,- per maand

Meer in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 109
Vanaf €320,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Amsterdam

Van diemenstraat 200
€250,- Per m2, per jaar
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Amsterdam

Keizersgracht 555
Vanaf €545,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand