FLEXOFFIZ AMSTERDAM SLOTERDIJK II

Ons kantoorpand aan de Naritaweg in Amsterdam ligt op 5 minuten loopafstand van het treinstation Sloterdijk. Deze locatie is dus met het openbaar vervoer perfect te bereiken. Kantoorruimte huren in Amsterdam is zeer in trek bij de ondernemers. Ook met de auto is deze locatie goed bereikbaar vanwege de velen parkeerplekken in en om het station.

De afgesloten kantoorunits zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke kantoorunit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Je kan de kantoorruimte binnen een week betrekken en je overeenkomst is per maand opzegbaar waardoor je nergens aan vast zit. Ook een vergaderruimte is in deze locatie aanwezig.

Goede infrastructuur
Indien je kantoorruimte huurt aan de Naritaweg 215 heb je alles binnen handbereik. Je bent zo op de snelweg A10, je bent zo bij station Sloterdijk, en er zijn verschillende lunchgelegenheden in en om het Station. Ook zijn er voldoende hotels op loopafstand. Aan jouw buitenlandse klanten is dus ook gedacht. Binnen 10 minuten ben je op Schiphol Airport. Een betere bereikbare locatie is er bijna niet!

Sporten binnen en/of buiten
Op nog geen 5 minuten lopen zit de klimmuur van Amsterdam. Na een dag hard werken is het misschien leuk om even je hoofd te legen en lekker te gaan klimmen. Of je begint de dag met een mooie klim. Indien je liever buiten sport is er ook voetbal en hockey. Voldoende sportiviteit in de buurt. Je hoeft je hier absoluut niet te vervelen.

Voorzieningen
Op de Naritaweg 215 verhuren wij afgesloten kantoren vanaf 20m². Vanaf € 620,- per maand (excl. BTW) heb je al een ALL-IN kantoorruimte.

Huurprijs vanaf
€330,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
20 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Naritaweg 215
Postcode
1043 CB
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
1 werkplek
20 m²
€330,- per maand
2 werkplekken
40 m²
€620,- per maand
3 werkplekken
60 m²
€840,- per maand
4 werkplekken
80 m²
€1.020,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Amsterdam

Jachthavenweg 109-A 
€150,- Per m2, per jaar
Vanaf: 10 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Amsterdam

Hogehilweg 4
Vanaf €1.095,- Per maand
Vanaf: 44 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Amsterdam

Karspeldreef 8
Vanaf €1.196,- Per maand
Vanaf: 82 m²
Bekijk dit pand