FlexOffiZ Sloterdijk is gevestigd in kantoorgebouw Vida (Kabelweg 57).  Dit is een prachtig kantoorgebouw die beschikt over een receptie, een restaurant en een stijlvol  atrium waar je rustig kan werken en relaxen in de hangmat of je collega uitdaagt voor een potje poolen. Het pand is prima bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

Prettige plek om te werken
De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die is voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker en een koffiemachine (uiteraard mag je ook jouw eigen faciliteiten op jouw eigen kantoor zetten). Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Bereikbaarheid
FlexOffiZ Amsterdam Sloterdijk Kabelweg is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Sloterdijken ligt direct aan A10. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Metrostation Isolatorweg ligt recht tegenover het pand waar de metro elke 8 minuten vertrekt.

Voorzieningen
Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de achtste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs inbegrepen.

Huurprijs vanaf
€360,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
15 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Kabelweg 57
Postcode
1014 BA
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
1 werkplek
15 m²
€360,- per maand
2 werkplekken
30 m²
€650,- per maand
3 werkplekken
45 m²
€900,- per maand
4 werkplekken
60 m²
€1.150,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte

Amsterdam

Joop Geesinkweg 127
€4.502,- Per maand
432 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Amsterdam

Herikerbergweg 240 - 286
€1.233,- Per maand
80 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Amsterdam

Gustav Mahlerplein 28
€150,- Per m2, per jaar
Vanaf: 10 m²
Bekijk dit pand