John M. Keynesplein 12 -46
Amsterdam

1066 EP

Kantoorpand John M. Keynesplein 12 -46 Amsterdam
Kantoorpand John M. Keynesplein 12 -46 Amsterdam
Kantoorpand John M. Keynesplein 12 -46 Amsterdam

B. is het grootste start-up ecosysteem in Europa en brengt ondernemerschap binnen ieders bereik, door het verschaffen van betaalbare aangename werkruimtes en de juiste sociale omgeving. Een ecosysteem waarin ondernemers elkaar kunnen helpen om te groeien en waar een tal van verschillende bedrijven wordt samengebracht.

Je bevindt je hier in een dynamische hub tussen 350+ start-ups, scale ups & corporates en 3.500+ ondernemersgeesten in het ecosysteem. Daarnaast is B. Amsterdam ook een full-service creatieve evenementenlocatie, heeft het een gym en padel club en biedt het de mogelijkheid tot het huren van logistieke ruimte in de smart city hub van 24.000 m2.

Vind de juiste flexibele oplossing voor jou of je bedrijf op de co-work of huur een kantoor in één van onze drie gebouwen die zich op vijf minuten loopafstand van elkaar bevinden. Eenmaal onderdeel van de community maak je snel connectie met anderen op o.a. één van de community events of bij het restaurant met dakterras.

B.2
Voor de bedrijven die hun business willen laten groeien vanuit een eigen ruimte, maar toch buren willen zijn met de change makers, is de selectie van kantoren bij B. Amsterdam de juiste plek. Een kantoor bij B. Amsterdam betekent dat je deel uitmaakt van de community en toegang hebt tot de community events en alles wat daarbij komt kijken. B. Amsterdam biedt de mogelijkheid om tegen flexibele voorwaarden een kantoor te huren van klein naar groot. Je hebt de vrijheid om deze volledig zelf aan te kleden en in te richten om de creativiteit te stimuleren en er echt je eigen plek van te maken.

B. heeft het B.2 gebouw omgetoverd tot een plek waar snelgroeiende bedrijven samenkomen in de drie torens Learn, Create en Grow. De gemeenschappelijke lounge is er om elkaar te ontmoeten, te werken, meetings te houden of tafeltennis- en voetbal te spelen. Het gebouw kenmerkt zich door de moderne faciliteiten, het vele natuurlijke daglicht en de combinatie tussen industrieel en modern. Het is hier gemakkelijk door te groeien want het kantorenaanbod gaat van 20 m2 tot hele verdiepingen van 750 m2.

Faciliteiten
Het gebouw beschikt over een bemande receptie en een digitale frontdesk. Wil je lunchen op kantoor? Dan kan. Het is mogelijk om een uitgebreide member lunch te bestellen en deze te laten bezorgen. Het gebouw beschikt over een uitgebreide coffeebar. Er zijn diverse meeting units beschikbaar die per uur of dagdeel te huur zijn.

Locatie en bereikbaarheid
Met de auto is B.2 uitstekend te bereiken. De A10 en A4 liggen naast de deur. Het is mogelijk om een parkeerabonnement af te sluiten, deze geeft je toegang tot de garage onder B.2
Per openbaar vervoer is de locatie ook zeer goed bereikbaar. Op loopafstand liggen diverse metro- en bushaltes. Er gaat een pendelbus vanaf het metrostation die je vlak bij de ingang van het B.2 gebouw afzet. Daarnaast ligt het ca. 10 minuten rijden van vliegveld Schiphol vandaan.
Beschikbaarheid:
Voor de verhuur is het volgende beschikbaar:
Ca. 50 m² vvo kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping (Per direct)

Ca. 265 m² vvo kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping (Per augustus 2022)

Huurprijs kantoorruimte:
Vanaf € 295,- per m² vvo per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs parkeerplaats:
€137,50 per parkeerplaats per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 52,- per m² vvo per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs vanaf
€1.230,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
50 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
John M. Keynesplein 12 -46
Postcode
1066 EP
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 2e verdieping
50 m²
€1.230,- per maand
Unit 3e verdieping
265 m²
€6.514,- per maand

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Amsterdam

Thomas R. Malthusstraat 1-3
Vanaf €400,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Amsterdam

John M. Keynesplein 1-27
€195,- Per m2, per jaar
Vanaf: 150 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Amsterdam

John M. Keynesplein 1-27
€195,- Per m2, per jaar
Vanaf: 66 m²
Bekijk dit pand