Verhuurd: H.J.E. Wenckebachweg 123
Amsterdam

1096 AM

Kantoorpand H.J.E. Wenckebachweg 123 Amsterdam
verhuurd
Kantoorpand H.J.E. Wenckebachweg 123 Amsterdam
Kantoorpand H.J.E. Wenckebachweg 123 Amsterdam

Stitch Offices is een hoogwaardige kantorengebouw gelegen aan het water aan de zuidoostzijde van Amsterdam op het Amstel Business Park aan de H.J.E. Wenckebachweg 123. In de afgelopen maanden is het gebouw getransformeerd van een saai en gesloten gebouw naar een creatieve levendige hub waar een scala aan faciliteiten aangeboden wordt.

Een fantastisch restaurant, espresso/juicebar, bemande receptie, lounge plekken, een full concept gym (Workout Amsterdam), vergaderfaciliteiten, shuttle service en Urbee elektrische fietsen. Een gerenoveerde zelfstandige unit op de 1ste verdieping wordt in onderhuur aangeboden.

Locatie:
Het gebied is enorm in ontwikkeling en verandert van een traditioneel bedrijventerrein/industriegebied in een multifunctionele locatie met o.a. hotels, wonen, creatieve gebruikers en diverse andere ondersteunende faciliteiten. Meer en meer jonge en creatieve bedrijven vestigen zich in de directe omgeving. Recent hebben Scalehub, Digital Power, Wonderkind en Schweppes International voor Stitch Offices gekozen.

Bereikbaarheid:
Per auto
Per auto is de locatie goed bereikbaar. Direct gelegen aan de afslag S111 (Weespertrekvaart) van de ringweg A10 Zuid, welke direct aansluiting geeft op de Rijksweg A2 (Amsterdam – Utrecht) alsmede Rijksweg A4 (Amsterdam – Luchthaven Schiphol – Den Haag).

Per OV
Per openbaar vervoer is de locatie eveneens goed te bereiken. Op Loopafstand bevindt zich metrostation “Van der Madeweg “welke directe verbindingen geeft met NS-station “Amstelstation” en “Duivendrecht” welke vervolgens directe aansluiting geeft op de internationale luchthaven Schiphol en Amsterdam Centraal Station.

Oppervlakte:
Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 12.891 m². Voor de verhuur is momenteel circa 628 m² beschikbaar, gelegen op de 1ste verdieping.

De ruimte wordt in gerenoveerde staat opgeleverd voorzien van een open plafond structuur voor een creatief/industriële uitstraling. In overleg is een turnkey oplevering bespreekbaar. 

Parkeren:
Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op basis van de parkeernorm van 1:126 (1 parkeerplaats per 126 m² vvo gehuurde ruimte). De parkeerplaatsen zijn gelegen op de bij het gebouw behorende eigen afgesloten parkeerterrein.

Huurprijs:
Huurprijs kantoorruimte
€ 225,- per m² vvo per jaar, excl. BTW.

Huurprijs parkeerplaatsen
€ 1.750,- per plaats per jaar, excl. BTW.

Servicekosten:
€ 50,- per m² vvo per jaar.

Opzegtermijn:
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurprijsbetaling:
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurovereenkomst:
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het ROZ model 2015.

BTW:
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Het betreft hier een onderhuursituatie en een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door zowel zittend huurder en verhuurder.

Huurprijs
€225,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 200 m² tot 1000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
H.J.E. Wenckebachweg 123
Postcode
1096 AM
Plaats
Amsterdam
Oplevering
In overleg

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Amsterdam

Hullenbergweg 278-308
€175,- Per m2, per jaar
Vanaf: 400 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Amsterdam

Gyroscoopweg 4
Vanaf €1,- Per maand
Vanaf: 5132 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken
diverse units

Amsterdam

Radarweg 29 A/B
Vanaf €139,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand