Bos en Lommerplein 270 - 300
Amsterdam

1055 AA

Kantoorpand Bos en Lommerplein 270 - 300 Amsterdam
Kantoorpand Bos en Lommerplein 270 - 300 Amsterdam
Kantoorpand Bos en Lommerplein 270 - 300 Amsterdam

Prijzen zijn all-in! De nieuwe Co-Office locatie in het Amsterdamse Bruggebouw, uniek gelegen bovenop de Ringweg A10 en goed bereikbaar met OV, is de ontmoetingsplek voor creatieve en tech ondernemers. Van freelancer, startup, scale-up tot mkb; ondernemende professionals ontmoeten elkaar in de co-working van het Co-Office Bruggebouw.
Het is niet alleen mogelijk een enkele werkplek of meetingroom te huren. Ook zijn er vaste kantoorruimtes beschikbaar. Je kunt er vanaf 3 werkplekken een afsluitbare kantoor unit huren. De zelfstandige kantoorkamer sluit en open je eenvoudig met de app, de kantoren zijn voorzien van digitale sloten en alle andere gemakken zoals; koeling/verwarming, koffie, schoonmaak, gebruik meetingroom.

Onze kantooroplossingen
Co-Office biedt full-service, turnkey, kantooroplossingen voor ondernemers. Een Virtueel kantoor met een zakelijk postadres voor bedrijven of vestigingsadres voor de kvk huren, flexibele werkplekken en kantoorruimte op maat incl. meubilair, internet en vergaderruimte voor een vaste transparante all-in prijs per maand.

Ligging en uitstraling van het Bruggebouw aan het Bos en Lommerplein 270-230, 1055 RW Amsterdam
Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en speelse elementen is er een goede balans in sfeer tussen formeel en informeel. Geniet van de vers gemalen koffie of een koudere drank in de ruim opgezette lounge of aan de bar. De algemene ruimte heeft meer weg van aangename lobby dan een kantoorruimte. De lichte lounge met ruim opgezette inrichting creëert een omgeving waar ontspanning en inspanning in harmonie zijn.
Een goed bereikbare locatie (op de kaart) met een levendige community van vooruitstrevende ondernemers die hier elke dag vol enthousiasme en energie aan de slag gaan. Kortom; een ideale plek voor het vestigen van je onderneming en je medewerkers.

Kantoorruimte
Op zoek naar een kantoorruimte om te huren of een van onze andere kantooroplossingen? Vind hier je ideale locatie voor elk type kantooroplossing, Co-office biedt in verschillende steden, op verschillende plaatsen full-service, turnkey, kantooroplossingen voor ondernemers. Flexibele kantoorruimte huren, virtueel kantoor met een post- en vestigingsadres, flexibele werkplekken en kantoorruimte op maat incl. meubilair, internet en vergaderruimte voor een vaste transparante all-in prijs per maand.

Virtueel kantoor
Met een virtueel kantoor in Rotterdam of Amsterdam heb je een representatief zakelijk bezoekadres, postadres en vestigingsadres voor de inschrijving bij de kamer van koophandel voor jouw bedrijf. Co-Office verzorgt het ontvangen en doorsturen van jouw post en brievenbuspakketjes. Zakelijke en professionele uitstraling op Google, je website en visitekaartje zonder hoge kantoorkosten. Beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam en Willemstad Curaçao.

 

Huurprijs vanaf
€99,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
2 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Bos en Lommerplein 270 - 300
Postcode
1055 AA
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gemeubileerd
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Virtuele werkplek
2 m²
€99,- per maand
Unit 5.03
30 m²
€1.620,- per maand
Unit 5.03 - 5.04
60 m²
€3.238,- per maand
Unit 5.03-5.05
90 m²
€3.240,- per maand
Unit 5.03-5.06
120 m²
€6.480,- per maand
Unit 5.14
43 m²
€2.295,- per maand
Unit 5.19
22 m²
€1.161,- per maand
Unit 5.25
42 m²
€2.295,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Amsterdam

Bos en Lommerplein 300
€170,- Per m2, per jaar
Vanaf: 300 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte huren
diverse units

Amsterdam

Bos en Lommerplein 126 - 142
€1.983,- Per maand
Vanaf: 68 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Amsterdam

Kingsfordweg 151
€69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand