Stationsstraat 109
Amersfoort

3811 MH


Algemeen
Zeer representatieve, flexibel in te richten kantoor- en commerciele ruimte in het centrum van Amersfoort, nabij het Centraal Station. De ruimte, waar dagelijks zeer veel passanten langs lopen, is over de gehele lengte voorzien van (etalage-)glas. Dit geeft het geheel tevens een lichte, frisse uitstraling. Achter deze eerste plint, bevinden zich kantoorruimtes. Alle aanwezige kantoorruimtes zijn door middel van deuren met elkaar verbonden. De keuze om de ruimtes te koppelen of te verwijderen is een mogelijkheid. Bij de entree bevindt zich een ruime ontvangstbalie.

Locatie
Dit pand is gelegen aan de Stationsstraat, de verkeersader tussen station en centrum. De locatie is een hoogwaardige kantooromgeving met o.a. de vestigingen van onder meer de Amersfoortse Verzekeringen, NH Hotels, Friesland Campina, Thieme Meulenhoff en KPN.
Het pand is goed bereikbaar via diverse uitvalswegen in de nabije omgeving. Het historische winkelhart van Amersfoort ligt om de hoek!

Bereikbaarheid
Via het openbaar vervoer uitstekend te bereiken, het centraal station ligt op vijf minuten lopen. Met de auto is het pand goed bereikbaar; via de Stadsring bevindt u zich binnen een paar minuten op de snelwegen A1 en A28.

 

Huurprijs
€1.598,- p/mnd excl. btw
Totale oppervlakte
137 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Stationsstraat 109
Postcode
3811MH
Plaats
Amersfoort
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Beschikbaar in directe omgeving

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Amersfoort

Astronaut 22
Vanaf €815,- Per maand
Vanaf: 103 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Amersfoort

Computerweg 12
Vanaf €2.712,- Per maand
Vanaf: 283 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Amersfoort

Stationsplein 1-37
Vanaf €7.275,- Per maand
Vanaf: 582 m²
Bekijk dit pand