Randstad 2203 - 221
Almere

1316 BX

Kantoorpand Randstad 2203 - 221 Almere
verhuurd
Kantoorpand Randstad 2203 - 221 Almere
Kantoorpand Randstad 2203 - 221 Almere

Het kantoorgebouw “Ventana”, wat venster betekent, heeft een opvallende glasgevel op de kop die gericht is op de Randstaddreef. De vele ramen zorgen voor een panoramisch uitzicht vanaf de werkplekken en voor een bijzondere lichtval tot diep in het kantoor.

Gebouw
Ventana kenmerkt zich door haar opvallende glasgevel op de kop, gericht op de Randstaddreef. Hierdoor heeft u vanuit het gebouw een wijd uitzicht. Anderzijds kunt u hierdoor vanaf de Randstaddreef juist een blik op het interieur werpen. Vooral wanneer het donker is, geeft dit een schitterend effect.

Het gebouw beschikt over twee verdiept gelegen entrees die middels de trap of lift toegang bieden tot de kantoorvloeren. De kantoorvloeren zijn kolomvrij, wat de vloeren licht en overzichtelijk maakt. Het sanitair en de pantrys bevinden zich nabij de entree. De grote vloeren lenen zich bij uitstek voor het nieuwe werken, maar zijn door de stramienmaat zeer goed in te delen. Het gebouw heeft een oppervlakte van 4.400 m2.

Beschikbaar verhuurbaar vloeroppervlakte vanaf 200m2

Locatie
Kantorenpark Randstad is een zeer geliefde locatie voor kleine en middelgrote kantoren die in de nabijheid van het centrum gevestigd willen zijn. Een groot deel van de kantoren bevindt zich op zichtlocaties langs de Randstaddreef en de Markerdreef. Op dit kantorenpark is breedbandinternet via glasvezel aanwezig. Het terrein wordt collectief beveiligd door de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Almere, voor de hierbij aangesloten deelnemers.

Ligging en bereikbaarheid
Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Het busstation Almere-Stad ligt op vijf minuten lopen van ‘Ventana’. Reizen met de bus in Almere is aantrekkelijk en eenvoudig dankzij de vrije busbanen en de hoge frequentie waarmee de bussen rijden. In alle stads- en streekbussen in Almere kunt u gebruikmaken van de OV-chipkaart. Er zijn diverse stadsbussen die de aansluiting naar de zes treinstations en het centrum verzorgen. De streekbussen naar Amsterdam en ’t Gooi kunnen op de A1 gebruikmaken van de vluchtstrook. Hierdoor is de stipheid gegarandeerd.

Ook met de trein is Almere goed te bereiken. Almere heeft rechtstreekse treinverbindingen met Amsterdam, Schiphol en Utrecht. Er rijden 6 intercity’s en 4 sprinters per uur. Eind 2012 is de Hanzelijn in gebruik genomen. Hiermee is er een snellere verbinding gekomen tussen Schiphol en Zwolle, namelijk via Amsterdam-Zuid, Almere en Lelystad. Treinreizigers vanuit Almere kunnen dan via Lelystad direct doorreizen naar Zwolle.

Bereikbaarheid per auto
Het kantoorgebouw ‘Ventana’ wordt via de A6 goed ontsloten. Deze snelweg biedt aansluiting op de A1 richting Amsterdam en Hilversum en in de richting van Lelystad op de A27 naar Amersfoort en Utrecht. Tijdens de spits kunnen automobilisten de spitsstrook op de A1 gebruiken.

Het gebouw beschikt onder meer over de volgende voorzieningen:
- Verwarming middels stadsverwarming
- Koeling via luchtbehandeling
- Twee personenliften
- Intercom
- Twee dubbele toiletgroepen
- Pantry per verdieping
- Hoogfrequente TL-verlichting met bewegingssensoren
- Systeemplafond.

Huurprijs vanaf
€2.085,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
200 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Randstad 2203 - 221
Postcode
1316 BX
Plaats
Almere
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
Deelunit 1
200 m²
€2.085,- per maand
Deelunit 2
300 m²
€3.125,- per maand
Deelunit 3
500 m²
€5.210,- per maand
Deelunit 4
800 m²
€8.335,- per maand
Deelunit 5
1100 m²
€11.460,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte

Almere

Edvard Munchweg 91
€4.280,- Per maand
734 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken

Almere

Busplein 36-38
€139,- Per maand
Vanaf 1 eigen werkplek
Bekijk dit pand
Werkplekken

Almere

P.J. Oudweg 41
€250,- Per maand
Vanaf 1 eigen werkplek
Bekijk dit pand