Te huur hoogwaardige kantoorruimtes op Business campus Almere.
Kantoorruimtes met een moderne uitstraling, ruim van opzet, voorzien van eigentijdse voorzieningen, flexibel indeelbaar, voorzien van snel internet en tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Business Campus Almere
De ligging is ideaal: op een open zichtlocatie aan de Randstaddreef vlakbij de afslag van de A6 naar Almere Stad, op loopafstand van centrum en station Het kantorenpark bestaat uit zes kantoorgebouwen met een eigen identiteit en staan op een riant perceel met een parkachtige inrichting. De gebouwen zijn modern, flexibel indeelbaar, ruim van opzet met eigentijdse voorzieningen. En parkeren? Geen enkel probleem. Er is volop parkeergelegenheid op eigen terrein. Het is geen wonder dat gerenommeerde bedrijven het kantorenpark als vestigingsplaats kiezen vanwege de fraaie locatie, entourage én de perfecte bereikbaarheid. Kortom, Business Campus Almere is door de ligging erg aantrekkelijk voor ondernemers die wel nabij maar niet in het stadscentrum van Almere gevestigd willen zijn!

Te huur:
Flexplekken vanaf 20m2 tot en met moderne kantoorruimtes vanaf 375m2!

Business Campus flexplekken = inclusief service kosten.
Deze ruimtes huur je op basis van een flexibel contract waarbij zowel de tijdsduur als het aantal vierkante meters variabel in te vullen zijn. Door deze flexibele manier van huren ontmoet je in de ‘wandelgangen’ andere ondernemers, waardoor je je netwerk kunt verbreden en contacten kan opbouwen met gelijkgestemde collega-ondernemers. Daarnaast beschikt het Business Campus over diverse ruimtes voor bijeenkomsten, trainingen en vergaderingen. De kantoorruimtes zijn geschikt voor 1 tot 3 werkplekken en zijn voorzien van een internetaansluiting. Wil je een een ingerichte ruimte met een bureau en bureaustoel? Dat kan tegen een meerprijs. Ook als de organisatie groter wordt of is, zijn er volop mogelijkheden op het kantorenpark. Op het eigen terrein van het Business Campus Almere is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het terrein is voor extra veiligheid afgesloten d.m.v. automatische slagbomen.

Voorzieningen
De kantoorgebouwen zijn voorzien van o.a.Wifi-internet, een koelinstallatie (die per kamer regelbaar is), verwarming d.m.v. individueel regelbare paneelradiatoren, systeemplafonds met verlichting, buitenzonwering d.m.v. screens, kabelgoten, een pantry en toiletgroep.

ICT voorzieningen
Het kantoorgebouw is voorzien van glasvezel internetvoorzieningen waardoor je binnen een paar dagen volledig operationeel kan zijn!

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 300 per kamer, per maand, inclusief servicekosten, excl. btw.
Grote kantoorruimtes: De huurprijs bedraagt € 115 per m², per jaar, excl. servicekosten excl. btw.

De servicekosten bestaan uit het gebruik van water, elektriciteit, stadsverwarming, onderhoud & schoonmaak, bewaking & alarmopvolging van de algemene ruimtes en heffingen, belastingen & administratiekosten.

Huurprijs vanaf
€300,- p/mnd excl. BTW
Oppervlakte vanaf
20 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Randstad 22-147/185
Postcode
1316 BM
Plaats
Almere
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Op het eigen terrein van het kantorenpark zijn parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
Flexplek 1
20 m²
€300,- per maand
Flexplek 2
40 m²
€600,- per maand
Flexplek 3
60 m²
€900,- per maand
Flexplek 4
80 m²
€1.200,- per maand
Grote vloer
375 m²
€3.595,- per maand

Marker #1

Meer in de buurt

Kantoorruimte

Almere

Randstad 2203 - 221
Vanaf €2.085,- Per maand
Vanaf: 200 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Almere

Markerkant 10-13D
€1.250,- Per maand
192 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Almere

Markerkant 10-11 G
€1.750,- Per maand
192 m²
Bekijk dit pand