Algemeen
Op het bedrijventerrein 'Het Atelier' bieden wij een aantal prachtige kantoorcomplexen met een eigen hedendaags gezicht aan. De Promadekantoren zien er representatief uit en de Hagevoortdreef heeft via de tussenring een directe verbinding met de A6 en de nabijgelegen A27, waardoor de bereikbaarheid van het kantoor perfect is. Langs de Hagevoortdreef en aan de entreegevels wordt uw bedrijfsnaam aangebracht, waardoor er herkenbaarheid is voor iedere onderneming. Het plan kent vier kantoorgebouwen. In de gebouwen zijn thans onder andere een fitnesscentrum en een kinderdagverblijf opgenomen.

Oppervlaktes
De hoofdingang van het gebouw bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via de promenade (loopbrug). het gebouw heeft 4 bouwlagen en is als volgt ingedeeld:
- begane grond 154 m2 VVO
- 1e verdieping 241 m2 VVO
- 2e verdieping 240 m2 VVO
- 3e verdieping 99 m2 VVO

Het gebouw heeft 17 parkeerplaatsen op eigen terrein en er is een centrale fietsenstalling onder de loopbrug. De kantoorruimte is voorzien van onder andere een intercom installatie, een rolstoellift, systeemplafond en armaturen in trappenhuis en toiletten. In de verblijfsruimte wordt gebruik gemaakt van een Warmte Terug Win installatie en op de eerste en tweede verdieping zijn pantry's aanwezig. Eveneens wordt in de kantoorruimte aan drie gevels een electra leidinggoot geplaatst.

Huurprijs
€4.280,- p/mnd excl. btw
Totale oppervlakte
734 m²
Kantoorruimte oppervlakte
734 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief €22,00 per m2 per maand
Adres
Edvard Munchweg 91
Postcode
1328 MK
Plaats
Almere
Omgeving
Het Atelier
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
17 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte

Almere

Zandzuigerstraat 23
€475,- Per maand
56 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Almere

Zenderstraat 27
Vanaf €300,- Per maand
Vanaf: 46 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Almere

Blekerstraat 4
Vanaf €3.250,- Per maand
Vanaf: 312 m²
Bekijk dit pand