Kantoorpand Jan Ligthartstraat 1 Alkmaar
Kantoorpand Jan Ligthartstraat 1 Alkmaar
Kantoorpand Jan Ligthartstraat 1 Alkmaar

RTC biedt een warme en zakelijke omgeving waar ruimte is voor zowel flexwerken als vaste werkplekken. Wij zorgen altijd voor een passend aanbod in samenspraak met jou. De diverse units bieden verschillende mogelijkheden met een aangename sfeer; zo zijn er kleine vergaderruimtes en sfeervolle vergaderzalen.

Zo kunt u uw bedrijf professioneel presenteren naar zakenrelaties en klanten. Daarbij beschikken we over een goede receptie, lekkere lunchroom, gratis eigen parkeerterrein en andere kantoorfaciliteiten. Wij zorgen graag voor een passend aanbod voor u en uw eventuele klanten!

Faciliteiten RTC
Een professionele receptie, sfeervolle vergaderzalen en nette kantoren geven jou bedrijf de mogelijkheid om je professioneel te presenteren richting klanten en zakenrelaties. Internet wordt voorzien door een snelle glasvezelverbinding.

Wij bieden je ook de mogelijkheid om een VOIP abonnement bij ons af te nemen, je kunt dan tevens gebruik maken van onze telefonistemogelijkheden. Alle verdiepingen zijn bereikbaar via lift en trap. Op de BG en 2de verdieping staan koffieautomaten en via de receptie kun je lunch bestellen, deze wordt op locatie gebracht. Op verzoek kan kantoormeubilair tegen een lage prijs gehuurd worden.

Starters-plekken
Als startend bedrijf is een heel kantoor huren vaak te duur. Toch is het prettig om een eigen werkplek te hebben met een professionele uitstraling. Wij bieden je de mogelijkheid om een kantoor te delen met 1 andere ondernemer en zo ook de huurkosten te delen. De kantoren zijn ingericht met ergonomische bureaus en stoelen.

Flex-plekken
Soms heb je een plek nodig om rustig te werken, maar je hebt geen behoefte aan een heel kantoor. Wij bieden je de mogelijkheid om per dagdeel een flexplek te huren. 

Wil je meer weten over onze prijzen, kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding, wij gaan graag met je in gesprek. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een bezichtigingsafspraak.

Al onze kantoren zijn volledig gerenoveerd.

Er zijn momenteel 2 units van circa 70m2 per stuk beschikbaar voor verhuur, een kantoorruimte van circa 20 m2 (beschikbaar per 01-09-2021) en een unit van circa 40 m2 (per direct 01-07-2021). Per 1 september 2021 komt er ook nog een unit vrij van 20m2.

Huurprijs vanaf
€400,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
20 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Jan Ligthartstraat 1
Postcode
1817 MR
Plaats
Alkmaar
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Gratis parkeren op eigen terrein
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 1
20 m²
€400,- per maand
Unit 2
40 m²
€800,- per maand
Unit 3 (per direct beschikbaar)
70 m²
€1.400,- per maand
Unit dubbel (per direct beschikbaar)
140 m²
€2.800,- per maand
Totaal
220 m²
€4.400,- per maand

Meer in de buurt

Winkelruimte

Alkmaar

Laat 159
€1.600,- Per maand
120 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte

Alkmaar

Langestraat 106
€3.750,- Per maand
115 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Alkmaar

Berenkoog 48
Vanaf €275,- Per maand
Vanaf: 44 m²
Bekijk dit pand