Bedrijfsruimte huren Dordrecht? Bekijk ons aanbod bedrijfspanden

Sorteer op:
Bedrijfsruimte huren
diverse units

Dordrecht

Kamerlingh Onnesweg 2
Vanaf €275,- Per maand
Vanaf: 6 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren

Dordrecht

Calandstraat 7
€13.000,- Per maand
4120 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren
diverse units

Dordrecht

Kamerlingh Onnesweg 2
Vanaf €275,- Per maand
Vanaf: 7 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren

Dordrecht

’s-Gravendeelsedijk 200
€7.921,- Per maand
1348 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren
diverse units

Dordrecht

Bunsenstraat 1-19
Vanaf €7.350,- Per maand
Vanaf: 1434 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand, werkplekken of winkelpand huren in Dordrecht? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelruimte in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfspand Dordrecht

Dordrecht is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. Dordrecht is met ruim 118.000 inwoners officieel de vijfde gemeente van deze provincie. In de volksmond wordt deze stad ook wel Dordt genoemd. Dordrecht is een belangrijke vestigingsplaats voor de transport- en maritieme sector. Dit is één van de redenen waarom het aantrekkelijk is voor ondernemers om zich hier te vestigen. Maar er zijn nog meer factoren die het gunstig maken om hier een bedrijfspand te huren. Je leest ze hier.

Gunstige ligging

Dordrecht ligt aan het drukst bevaarde rivierenpunt van Europa. Dit zorgt ervoor dat de stad de meest zuidelijke toegangspoort van de randstad is. De stad wordt omringt door grote havensteden als Rotterdam en Antwerpen. Daarnaast ligt Dordrecht langs de A16, het spoor en de grote rivieren. Al met al valt deze Drechtstad zeer goed te bereiken.

Ondernemen in Dordrecht

De gemeente van Dordrecht werkt nauw samen met de ondernemers van de stad. Zij doen er alles aan om het ondernemersklimaat in de stad te blijven verbeteren. Om de verbinding te leggen tussen de gemeente en het lokale bedrijfsleven bestaat Dordt Onderneemt. Deze instantie helpt ondernemers in de communicatie met de gemeente en komt op voor de ondernemersbelangen.

Bedrijfspand huren in Dordrecht?

Op onze website bieden wij diverse bedrijfspanden aan in verschillende oppervlaktes. Heb jij vragen over ons aanbod of wil je graag nog meer informatie over een bedrijfspand in Dordrecht? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact