Bedrijfsruimte huren Wateringen? Bekijk ons aanbod bedrijfspanden

Sorteer op:
Bedrijfsruimte

Wateringen

Monsterseweg 11
€1.500,- Per maand
160 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren in Wateringen? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfsruimte Wateringen

In het Westland van Zuid-Holland ligt de stad Wateringen. De stad ligt onder Den Haag en Rijswijk en naast Delft. Een goede keuze om een bedrijfsruimte te zoeken in Wateringen. Een bedrijfsruimte in Wateringen is namelijk goed bereikbaar via de A4 en de verschillende N-wegen vanuit andere steden in het Westland. Met de omliggende grote steden heeft Wateringen alles binnen bereik. 

Wateringen als ondernemer

Wateringen biedt veel ruimte voor ondernemers. Bedrijventerrein Wateringen is de schakel tussen regio Haaglanden en Westland. Dit bedrijventerrein bestaat uit vier andere bedrijventerreinen, zoals Wateringseveld en Zwethove. Het bedrijventerrein in Wateringen is zeer geschikt voor kantoren en ook investeren de ondernemers gezamenlijk in een prettige werkomgeving. Kortom, met een bedrijfsruimte in Wateringen zit je altijd goed! 

Kantoorpanden in de buurt van Wateringen

Nog niet het kantoorpand gevonden dat je zoekt in Wateringen? Kijk eens bij steden in de buurt van Wateringen, zoals Naaldwijk, Den Haag en Delft. Wil je graag dat wij helpen in je zoektocht naar het perfecte kantoorpand in Wateringen? Vul hier gratis je zoekopdracht in, dan gaan wij op zoek naar het gewenste kantoorpand.