Bedrijfsruimte huren Utrecht? Bekijk ons aanbod bedrijfspanden

Sorteer op:
Bedrijfsruimte
diverse units

Utrecht

Nijverheidsweg 10
Vanaf €2.494,- Per maand
Vanaf: 236 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Utrecht

Sophialaan 5 B
Vanaf €895,- Per maand
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Utrecht

Demkaweg 11-19
€110,- Per m2, per jaar
Vanaf: 31 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Utrecht

Proostwetering 41
Vanaf €151,- Per maand
Vanaf: 9 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Utrecht

Eendrachtlaan 100-260
Vanaf €450,- Per maand
Vanaf: 28 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren in Utrecht? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfspand Utrecht

Utrecht, ook wel de Domstad van ons land genoemd is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Utrecht. De stad profileert zich als de kennisstad van Nederland. Dit is voornamelijk terug te zien in de vele kennisevenementen die de stad huisvest. Utrecht wordt gezien als een stad met goed opgeleide werknemers. Daarnaast investeert de stad ook veel in het bedrijfsleven. Om deze reden zijn er hier genoeg bedrijfspanden, kantoorpanden en winkelruimtes te huren.

Wat heeft Utrecht zelf te bieden?

Niet alleen de ligging is belangrijk bij je zoektocht naar een bedrijfspand. Het is ook belangrijk wat de stad zelf te bieden heeft. Het mooie aan Utrecht is dat er altijd wel iets te beleven is. De stad blijft je verassen, ook als je er woont of werkt. Utrecht heeft genoeg te bieden op het gebied van musea, winkels en horeca. Ook in de middeleeuwse binnestad valt er genoeg te ontdekken. Denk aan de vele bezienswaardigheden als de Domkerk, Stadskasteel Oudaen of de Oudegracht. 

Utrecht stad

Groot treinstation, goede bereikbaarheid

Utrecht heeft het grootste treinstation van Nederland. Dagelijks reizen er hier zo’n 285.000 mensen via Utrecht Centraal Station. Utrecht ligt centraal gelegen in Nederland, dit zorgt voor een zeer gunstige ligging op het gebied van ondernemerschap.

Voldoende arbeidsplaatsen

De gemeente Utrecht is enorm welwillend om voldoende arbeidsplaatsen in de stad creëren. In de praktijk betekent dit dat de stad er alles aan doet om de werkgebieden zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo zorgt de gemeente voor goed bereikbare, schone en veilige bedrijventerreinen. Dit maakt het voor ondernemers extra verleidelijk om een bedrijfspand in Utrecht te huren.

Bedrijfspand huren in Utrecht?

Op onze website bieden wij diverse bedrijfspanden aan in verschillende oppervlaktes. Heb jij vragen over ons totale aanbod in Utrecht of wil je graag nog meer informatie over een bedrijfspand in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op.