Bedrijfsruimte huren Dordrecht? Bekijk ons aanbod bedrijfspanden

Sorteer op:
Bedrijfsruimte
diverse units

Dordrecht

Pieter Zeemanweg 30
Vanaf €695,- Per maand
Vanaf: 57 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Dordrecht

Kamerlingh Onnesweg 2
€225,- Per m2, per jaar
Vanaf: 35 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Dordrecht

Kamerlingh Onnesweg 2
€180,- Per m2, per jaar
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Weet je wat Huurbieding.nl zo uniek maakt? Je kunt vrijblijvend bieden op de huurprijs van de beschikbare panden. Je komt direct in contact met de verhuurder.

Bedrijfspand Dordrecht

Dordrecht is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. Dordrecht is met ruim 118.000 inwoners officieel de vijfde gemeente van deze provincie. In de volksmond wordt deze stad ook wel Dordt genoemd. Dordrecht is een belangrijke vestigingsplaats voor de transport- en maritieme sector. Dit is één van de redenen waarom het aantrekkelijk is voor ondernemers om zich hier te vestigen. Maar er zijn nog meer factoren die het gunstig maken om hier een bedrijfspand te huren. Je leest ze hier.

Gunstige ligging

Dordrecht ligt aan het drukst bevaarde rivierenpunt van Europa. Dit zorgt ervoor dat de stad de meest zuidelijke toegangspoort van de randstad is. De stad wordt omringt door grote havensteden als Rotterdam en Antwerpen. Daarnaast ligt Dordrecht langs de A16, het spoor en de grote rivieren. Al met al valt deze Drechtstad zeer goed te bereiken.

Ondernemen in Dordrecht

De gemeente van Dordrecht werkt nauw samen met de ondernemers van de stad. Zij doen er alles aan om het ondernemersklimaat in de stad te blijven verbeteren. Om de verbinding te leggen tussen de gemeente en het lokale bedrijfsleven bestaat Dordt Onderneemt. Deze instantie helpt ondernemers in de communicatie met de gemeente en komt op voor de ondernemersbelangen.

Bedrijfspand huren in Dordrecht?

Op onze website bieden wij diverse bedrijfspanden aan in verschillende oppervlaktes. Heb jij vragen over ons aanbod of wil je graag nog meer informatie over een bedrijfspand in Dordrecht? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact