Bedrijfsruimte huren Amsterdam? Bekijk ons aanbod bedrijfspanden

Sorteer op:
Bedrijfsruimte
diverse units

Amsterdam

Gyroscoopweg 86
Vanaf €6.191,- Per maand
Vanaf: 874 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Amsterdam

Schepenbergweg 1
€1,- Per maand
2412 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Amsterdam

Isarweg 10
€23.333,- Per maand
3400 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Amsterdam

Gyroscoopweg 4
Vanaf €1,- Per maand
Vanaf: 5132 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Amsterdam

Plimsollweg 4
Vanaf €16.667,- Per maand
Vanaf: 2500 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Amsterdam

Gyroscoopweg 6-8
€82.043,- Per maand
13966 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Amsterdam

Pleimuiden 8-10
Vanaf €1.250,- Per maand
Vanaf: 140 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Amsterdam

Westhavenweg 107
€300,- Per maand
32 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Amsterdam

Lemelerbergweg 22-62
Vanaf €4.200,- Per maand
Vanaf: 560 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren in Amsterdam? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfsruimte Amsterdam

Altijd al een bedrijfspand willen hebben in de hoofdstad van Nederland? Onze panden hebben een prominente plek in deze handelsstad! Ondernemen is een genot in Amsterdam met een ruime keus aan bedrijfspanden, kantoorpanden en winkelruimtes.

Huren in onze eigen hoofdstad

Naast de bekende plekken, zoals: ‘de Dam’, ‘het Rijksmuseum’ en ‘het Anne Frank Huis’, in het kleurrijke Amsterdam, zijn er ook genoeg verborgen pareltjes die je beslist moet hebben gezien. Amsterdam is namelijk de plek waar cultuur en het bedrijfsleven in harmonie samenkomen. Amsterdam staat echter niet alleen bekend om zijn culture hotspots. In Amsterdam zijn namelijk veel grote bedrijven gevestigd, zoals ING en Heineken. De bedrijvigheid in de stad is daarom groot en vanuit de gemeente zijn er ook genoeg mogelijkheden vrijgesteld voor ondernemers. Genoeg redenen dus om een eigen bedrijfsruimte te huren in Amsterdam.

Amsterdam is het handelscentrum van de  EU

Amsterdam was rond de 17e en 18e eeuw dé financiële hoofdstad van “de wereld”. Amsterdam kan dit weer worden! Er wordt namelijk verwacht dat Amsterdam, na de Brexit, wederom de stempel: “handelscentrum voor de kapitaalmarkt” van de Europese Unie krijgt. De doorslag zit hem met name in:

  • De Amsterdamse mentaliteit
  • De gunstige ligging nabij Schiphol
  • Meertalige bevolking
  • Een gunstig belastingklimaat

Bereikbaarheid is geen punt

Op het gebied van infrastructuur haalt Amsterdam een hoog cijfer. Ook vanuit een fysiek oogpunt. Zo is de luchthaven 'Schiphol', in Amsterdam erg goed te bereiken. Met de tram, metro of trein sta je binnen no-time op de plek van bestemming. De trein biedt mogelijkheden. De Europese hoofdstad Brussel ligt, net zoals Duitsland, per trein op circa twee uur afstand en binnen drie uur ben je in Parijs. Bedrijfsruimtes vind je in het bruisende bedrijfsleven van de hoofdstad. 

Bedrijfsruimte huren in Amsterdam?

Bij Huurbieding vind je een groot aanbod verhuurruimtes in verschillende oppervlaktes. Wil jij alle voordelen weten van ons bedrijfspandenplatform? Neem gerust contact met ons op. Dan helpen we jou in de zoektocht naar het geschikte bedrijfspand!  Als je nog een eigen bedrijfsruimte hebt in Amsterdam en je wilt deze graag verhuren, is dat ook mogelijk bij Huurbieding.nl. Klik hier voor de mogelijkheden!