Verhuurd: Koning Willem-Alexanderlaan 37-43
Zevenhuizen

2761 HK

Bedrijfspand Koning Willem-Alexanderlaan 37-43 Zevenhuizen
verhuurd
Bedrijfspand Koning Willem-Alexanderlaan 37-43 Zevenhuizen
Bedrijfspand Koning Willem-Alexanderlaan 37-43 Zevenhuizen

Gloednieuwe, net opgeleverde bedrijfs/hobbyruimtes met pantry en entresol te huur. Vlakbij de snelweg, tussen Rotterdam en Gouda. 

Ligging en uitstraling
De bedrijfsunits worden gesitueerd in het nieuwe Bedrijfskwartier. De helft van het aantal bedrijfsunits komt direct te liggen langs de Koning Willem-Alexanderlaan en zal daarmee uitkijken op de nieuwe, aangrenzende woonwijk Koningskwartier. De andere helft van de bedrijfsunits zijn gesitueerd op het afgesloten binnenterrein, tegenover de garage-units.

Divers aanbod
Alle bedrijfsunits worden uitgevoerd met overheaddeur en een loopdeur aan de voorzijde van het pand. Daarbij heeft iedere unit een eigen oprit met twee parkeerplaatsen. De bedrijfsunits worden tevens uitgevoerd met een verdieping. Binnen het aanbod bedrijfsunits worden twee verschillende types onderscheiden, die in kleine mate van elkaar verschillen. Type F is het type dat komt te liggen op het afgesloten binnenterrein, tegenover de garage-units. Er is een uitvoering F1 (hoekligging) en F2 (tussenligging). Dit type heeft een plat dak, verdiepingsvloer en twee parkeerplaatsen.

Op het terrein mogen alle bedrijven uit milieucategorie 1 en 2 zich vestigen.
Daarnaast zijn ook de volgende types bedrijvigheid toegestaan:
- Opslag met internetwinkel van maximaal vijftien procent van het vloeroppervlak, met een maximum van 50 m².
- Niet-zelfstandige kantoren, vijftig procent van het vloeroppervlak met een maximum van 2000 m².

Wilt u meer weten over de regelgeving en het bestemmingsplan? Neem dan gerust contact met ons op, wij bekijken graag de mogelijkheden voor huisvesting op deze locatie met u

Locatie
Zevenhuizen bevindt zich op een ideale locatie in de Randstad, op geringe afstand van Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Gouda. Via de N219 bent u binnen 5 minuten op zowel de A20 richting Rotterdam als de A12 richting Den Haag. Ook is Zevenhuizen met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De Qliner heeft een vaste halte en met de reguliere buslijnen 175 en 177 reist u snel richting de grote steden. Het metronetwerk van Rotterdam is bereikbaar via het nabijgelegen Nesselande. Voor uzelf en eventueel personeel is Zevenhuizen per auto en met het openbaar vervoer dus uitstekend bereikbaar.

De bijzondere ligging maakt dat Zevenhuizen een uitstekend alternatief is voor ondernemers die zich willen vestigen in de Randstad, maar liever niet op een grootstedelijk en grootschalig bedrijventerrein. Ook als ondernemer met roots in de Zuidplas vormt de locatie van U-NIT een perfecte uitvalsbasis.

Ondernemen in de Zuidplas
Zevenhuizen maakt deel uit van de gemeente Zuidplas, een gemeente waar circa 40.000 mensen wonen. Zuidplas bestaat, naast Zevenhuizen, uit de kernen Moerkapelle, Moordrecht, het grotere Nieuwerkerk aan den IJssel en de buurtschap Oud Verlaat. Zevenhuizen zelf is een kleinschalig, maar vitaal dorp. De komende jaren groeit het dorp met circa 1200 woningen. In het centrum en de directe omgeving vindt u verrassend veel voorzieningen en ook horecagelegenheden. Een deel van het centrum wordt de komende jaren herontwikkeld. U-NIT bevindt zich nabij de woonwijk Koningskwartier, die op dit moment in aanbouw is.

Er zijn teven bedrijfsunits te huur te weten: bwnr. 37, 38, 39, 40, 41,42 en 43.

Ligging:
- Bij A12 en A20, op geringe afstand van Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Gouda.

Vloeroppervlakte:
- 102 m² 

Parkeervoorziening:
- 2 eigen parkeerplaatsen

Luxe opleveringsniveau:
- betonvloer met een vloerbelasting van 2.000kg/m²;
- gedeeltelijke tussenvloer met een vloerbelasting van 500 kg/m²;
- elektrische bediende overhead-deur met afstandbediening ( 4 m1 b. x 4.10 m1 h.) en loopdeur;
- meterkast, voorzien van : standaard capaciteit wateraansluiting, 3 x 25 Ampere op basis van 230 Volt, hiermee behoort krachtstroom tot de mogelijkheden;
- vloerverwarming en warmtepomp op de begane grond;
- pantry en toilet.

Huurprijs vanaf
€975,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
102 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Koning Willem-Alexanderlaan 37-43
Postcode
2761 HK
Plaats
Zevenhuizen
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
2 eigen parkeerplaatsen per unit
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 1
102 m²
€975,- per maand
Unit 2
102 m²
€975,- per maand
Unit 3
102 m²
€975,- per maand