Verhuurd: Flevolaan 34
Weesp

1382 JZ

Bedrijfspand Flevolaan 34 Weesp
verhuurd
Bedrijfspand Flevolaan 34 Weesp
Bedrijfspand Flevolaan 34 Weesp

Bedrijfsruimte met kantoor huren aan de Flevolaan in Weesp? Bedrijfsgebouw met GERENOVEERDE kantoren. Alle kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De oude indeling en plafonds zijn verwijderd en het tegelwerk en sanitair van de toiletgroepen zijn vernieuwd.

In 2018 is in een referendum besloten een fusie aan te gaan met de Gemeente Amsterdam. De ambtelijke fusie heeft inmiddels plaatsgevonden waarna nu de bestuurlijke fusie wordt voorbereid. Naar verwachting zal deze in 2022 plaatsvinden. Tegen die tijd is ook de nieuwe afrit naar Weesp gerealiseerd zodat het bedrijventerrein nog beter bereikbaar is.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan ’bedrijventerreinen’ vastgesteld op 27 juni 2013 is de bestemming bedrijven voor bedrijfsactiviteiten als genoemd in bijlage 2 (Staat van Bedrijfsactiviteiten), met uitzondering van de categorieën logies-, maaltijden- en drankenverstrekking, onderwijs, gezondheid- en welzijnszorg, cultuur, sport en recreatie en overige dienstverlening, met dien verstande dat bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.1 zijn toegestaan.

LIGGING
Het object is gelegen aan de op het bedrijventerrein Noord. Op dit bedrijventerrein en in Weesp, gesitueerd langs het Amsterdam Rijnkanaal op 5 autominuten van Amsterdam Zuidoost, hebben zich gerenommeerde bedrijven als Denso, Abbott, Truvion en Moorman Karton ed gevestigd.

Weesp beschikt over een belangrijk NS-station. Er rijden 4 treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort.
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed, er is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A1 en naar de provincialeweg N236 Amsterdam/Hilversum (Gaasperdammerweg A9).

OPPERVLAKTE
Entreehal ca. 34 m²
Tussenverdieping toiletgroep ca. 11 m²
Kantoren verdieping ca 262 m²
Bedrijfsruimte ca 1.198 m²

Totaal ca 1.505 m² v.v.o.

PARKEREN
Voldoende mogelijkheden op eigen terrein.

VOORZIENINGEN
Tot de standaard voorzieningen van het gebouw behoren o.a.:

Kantoren:
- Systeemplafonds met inbouw lichtarmaturen
- Toiletgroep
- Centrale verwarming middels radiatoren
- Huidige indeling

Bedrijfsruimte:
- Gasheater
- Overheaddeur bedienbaar aan voor- en achterzijde
- Vrije hoogte 5.60 m.
- Pantry
- Lichtstraat

WIJZE VAN OPLEVERING
In de huidige staat in overleg.

Huurprijs
€6.292,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
1505 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Flevolaan 34
Postcode
1382 JZ
Plaats
Weesp
Oplevering
Casco