Bedrijfspand Ringweistraat 5 Waardenburg
Bedrijfspand Ringweistraat 5 Waardenburg
Bedrijfspand Ringweistraat 5 Waardenburg

Deze geheel zelfstandige bedrijfsruimte, met ondergeschikte kantoorruimte, is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de A2 (afslag 16) op de kruising met de A15. Het gebouw is gelegen op een mooie hoek-/zichtlocatie. Op Slimwei treft u diverse gebruikers van naam waaronder Hitachi Transport Systems en BMW Story. De strategische ligging maakt Waardenburg goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Utrecht, Den Bosch, Nijmegen-Arnhem en Rotterdam liggen binnen handbereik.

Object
De unit van totaal circa 540 m² vloeroppervlak bestaat uit een een kleinschalige kantoorruimte (verdeelde over twee bouwlagen) met een naastgelegen bedrijfsruimte met thans een in deze bedrijfsruimte afgesloten showroomruimte. Zowel het kantoor als de bedrijfshal met showroom/werkplaats wordt ontsloten door een eigen voordeur, waarbij de bedrijfshal ook nog een overheaddeur tot zijn beschikking heeft. De bedrijfsruimte is voorzien van een lichtstraat en de inpandig gelegen showroom/werkruimte heeft over de volle breedte ramen, waardoor een aangenaam verblijfs-/werkklimaat wordt gecreëerd in zowel de bedrijfshal als in de kantoorruimte.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau omvat onder andere: een systeemplafond, verlichtingsarmaturen, vloerbedekking, (scheidings)wanden, pantry, sanitaire voorzieningen, c.v.-installatie en een indirect gestookte heater. Het eventueel aanwezige inbouwpakket van scheidingswanden, deuren, stoffering en eventuele data- en elektrabekabeling wordt 'om niet' aan huurder ter beschikking gesteld en behoort dus niet tot het gehuurde.

Parkeren
Op het voorgelegen buitententerrein is in ruime mate parkeer- en rangeerterrein aanwezig.

Huurprijs
€3.334,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
540 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Ringweistraat 5
Postcode
4181 CL
Plaats
Waardenburg
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Op het voorgelegen buitententerrein

Meer te huur in de buurt

Bedrijfsruimte huren

Waardenburg

Zandweistraat 8
€1.834,- Per maand
270 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren

Waardenburg

Achterweg 52
€1.083,- Per maand
158 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Zaltbommel

Hogeweg 133 -141B
Vanaf €1.440,- Per maand
Vanaf: 135 m²
Bekijk dit pand