Bedrijfspand Sophialaan 5 Utrecht
Bedrijfspand Sophialaan 5 Utrecht
Bedrijfspand Sophialaan 5 Utrecht

Bedrijfsunits van diverse oppervlakte worden vrijblijvend te huur aangeboden op basis van beschikbaarheid in dit bedrijfspand, op bedrijventerrein Lage Weide (centraal gelegen in Nederland aan de rand van Utrecht).

Naast de directe aansluitingen op de rijkswegen, beschikt dit bedrijventerrein over een directe aansluiting op het water en spoor. Lage Weide is 216 hectare groot en biedt werkgelegenheid aan circa 18.000 mensen.

Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit van grootschalige multinationals tot eenmanszaken gevestigd. In de direct omgeving van het object opereren bedrijven zoals Hema, Jumbo, de Utrechtse Stads Vrijheid, Volker Wessel Bouwhub Utrecht, Project 2000, De Boer Glashandel, PostNL en Theo Pouw , diverse transport bedrijven. 

Beschikbaarheid
Unit 1: oppervlakte 715 m2 | huurprijs € 4.198,- | voorschot servicekosten € 12,50 /m2 per jaar voor elektra/  grote overhead deur, monoliet betonvloer, 8 m vrije hoogte, grote overspanningen, systeemplafond, brandmeldcentrale en rookluiken overige voorzieningen in overleg 

 

Unit 3: oppervlakte 535 m2 | huurprijs € 2.895,- | voorschot servicekosten € 15,- /m2 per jaar, , monoliet betonvloer, 8 m vrije hoogte, grote overspanningen, gasgestookte heater, recirculatie installatie <>optioneel nog kantoorruimte, sanitair aanpalend te huur

Unit 4: oppervlakte circa 2.500 m2, overdekte laadkuil met 3 docks incl. levellers met shelters, 2 maaiveld deuren I huurprijs € 14.250,- I voorschot servicekosten € 15,- /m2 per jaar, optioneel nog kantoorruimte, en pick & pack ruimte beschikbaar, monoliet betonvloer, 12 m vrije hoogte, grote overspanning, LED verlichting met bewegingsensoren rookluiken, brand en inbraak alarm

Alle units zijn uitgevoerd met een zelfstandige toegang tot het gehuurde. De genoemde prijzen zijn excl. Btw , dit is een vrijblijvende aanbieding op basis van een ROZ model huurovereenkomst voor kantoren, looptijd minimaal 2 jaren, met een verlenging van steeds 2 jaren.

Bereikbaarheid 
Per auto 
Het bedrijfscomplex is gelegen op een goed bereikbare locatie op het populaire bedrijventerrein Lage Weide. Het bedrijventerrein bevindt langs het water aan de Sophialaan en is met eigen vervoer goed bereikbaar. Met de auto is de locatie vanaf de rijksweg A2 en de ring van Utrecht eenvoudig via doorgaande wegen binnen enkele minuten te bereiken. 

Per OV 
Aan de rand van het bedrijventerrein is ter hoogte van Zuilen o.a. het NS-station Muyskenweg gesitueerd. Bij het station stoppen diverse bussen die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar het station van Utrecht, het OV-knooppunt van Nederland. 

Huurprijs vanaf
€2.995,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
535 m²
Bedrijfshal oppervlakte
985 m²
Kantoorruimte oppervlakte
45 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Sophialaan 5
Postcode
3542AR
Plaats
Utrecht
Omgeving
Lage Weide
Oplevering
In overleg
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 1
715 m²
€4.198,- per maand
Unit 3
535 m²
€2.995,- per maand
Warehouse met docks
2500 m²
€14.250,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Utrecht

Demkaweg 11-19
€110,- Per m2, per jaar
Vanaf: 31 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Utrecht

Atoomweg 50
€150,- Per m2, per jaar
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Utrecht

Atoomweg 50
Vanaf €300,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand