Verhuurd: Prinsenhof 11
Tiel

4004 LN

Bedrijfspand Prinsenhof 11 Tiel
verhuurd
Bedrijfspand Prinsenhof 11 Tiel
Bedrijfspand Prinsenhof 11 Tiel

Bedrijfsruimte huren met kantoor in Tiel? Het complex aan de Prinsenhof 11 wordt gecertificeerd volgens de BREEAM-NL Nieuwbouw, waarbij het basisprincipe voor certificatieniveau 'Goed' is. Het complex is op te splitsen in twee afzonderlijke units van circa 10.000 m², waar eventueel extra kantoorruimte aan kan worden toegevoegd. De Prinsenhof Tiel wordt ontwikkeld volgens alle moderne specificaties voor warehousing.

Door de centrale ligging van Tiel in het hart van Nederland, is Tiel een ideale vestigingsplaats voor veel logistieke bedrijven en distributiecentra van retailers. Tiel is bijzonder geschikt voor landelijke distributie, zo zijn H&M, Kuehne + Nagel en Vonk en Co BV gevestigd op Business Park Medel.

Het multimodaal toegankelijke bedrijventerrein Medel ligt aan de snelweg A15 en is daardoor zeer goed bereikbaar per auto en vrachtwagen. Medel is ook over het water goed bereikbaar via de containerterminal Tiel (CTU Rivierenland) gelegen op het bedrijventerrein. Business Park Medel is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de logistieke toplocaties van Nederland. Het Business Park profiteert van een actieve parkmanagementorganisatie die zorgt voor onderhoud, centrale inkoop, beveiliging, transportmanagement, bewegwijzering, groenbeheer en een glasvezelnetwerk op het businesspark. Medel biedt ook een beveiligde parkeerplaats voor vrachtwagens en een tankstation.

Dit pand is gelegen op bedrijventerrein Medel in Tiel, in het centrum van Nederland, waardoor het een primaire vestigingsplaats is voor veel logistieke bedrijven.

- Medel bedrijventerrein is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de logistieke hotspots van Nederland en trekt grote logistieke operatoren en retailers aan zoals H&M, Lidl, Kuehne + Nagel, DHL en Van Gend & Loos
- Directe toegang vanaf de A15
- Het omliggende wegennet zorgt voor een gemakkelijke toegang tot Rotterdam, Schiphol, Antwerpen en het Ruhrgebied
- Direct verbonden met de binnenwateren door middel van de lokale binnenvaartterminal (CTU Rivierenland) aan het kanaal Amsterdam-Rijn.

Huurprijs
€62.000,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
14089 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Prinsenhof 11
Postcode
4004 LN
Plaats
Tiel
Oplevering
In overleg

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Tiel

Marconistraat 32 - 36
Vanaf €220,- Per maand
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Tiel

Appelboogerd 6
€180,- Per m2, per jaar
Vanaf: 10 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte

Tiel

Waterstraat 88
€2.917,- Per maand
181 m²
Bekijk dit pand