Verhuurd: De Diepert 5
Tiel

4004 MA

Bedrijfspand De Diepert 5 Tiel
verhuurd
Bedrijfspand De Diepert 5 Tiel
Bedrijfspand De Diepert 5 Tiel

Met een eigen afrit, direct aan dé oost-westverbinding (A15) Rotterdam-Arnhem/Nijmegen ligt DC Tiel centraal in het land op bedrijvenpark Medel. Een modern warehouse (2018) van ruim 20.000 m2 dat zich ook uitstekend leent voor e-commerce.

Op de kruising van weg- en waterwegen
Gesitueerd op bedrijventerrein Medel is DC Tiel uitstekend bereikbaar. Over de weg, gelegen pal aan de A15, maar ook over het water: containerterminal CTU Rivierenland bevindt zich op steenworpafstand. Ook het treinstation is vlakbij.
Ruim 20.000 m2 storage en 72 m2 kantoor

Het warehouse-gedeelte van DC Tiel biedt op de kop af 20.025 m2 ruimte voor een scala aan goederen. De krachtige sprinkler-installatie vergroot bovendien het toepassingsbereik van dit DC. Voor kantoorfaciliteiten is 72 m2 beschikbaar, voorzien van multi-split klimaatinstallatie en vloerbedekking.

Een pré voor e-commerce
Op nog geen 2 kilometer afstand bevindt zich het distributiecentrum van DHL Express pakketpost, wat DC Tiel uitstekend geschikt maakt voor e-commerce.

In goed gezelschap
Een deel van dit distributiecentrum is in gebruik door Kuehne + Nagel. Andere bedrijven van naam op dit uitstekend geoutilleerde bedrijvenpark zijn onder meer Lidl, H&M en Simon Loos.
Voldoet aan de eisen van een modern logistiek bedrijf.

Gebouwd in 2018 voldoet dit warehouse aan de vereisten van elke moderne logistieke onderneming, zoals een vrije stapelhoogte van 12,2 meter, vloerbelasting tot 5T per vierkante meter, uitstekende vloervlakheid (klasse 1) voor geautomatiseerde systemen, maar liefst 27 docks, 2 maaivelddeuren en krachtige sprinkler-installatie. Oorspronkelijk gebouwd voor Kuehne + Nagel is alles uitgevoerd naar hoge kwaliteitsstandaard.

Het buitenterrein voorziet in ruime parkeergelegenheid voor zowel personenauto’s als trucks en trailers (optioneel naar rato). En natuurlijk ontbreken voldoende laadpalen voor auto’s, scooters en fietsen niet.

Duurzaam
Ook wat duurzaamheid betreft is DC Tiel bij de tijd. Met onder meer LED-verlichting voorzien van bewegingsdetectie, energiemanagement- en controlesysteem nanoGrid en PV-zonnepanelen.

Verhuurbare units
Verschillende units kunnen samen of flexibel worden gehuurd! Hiermee wordt bedoeld dat het huren van een gedeelte van een hal, of voor een korte termijn, bespreekbaar is.

Magazijn 20.025m² - 50,00 €/m²  
Kantoor 72m² - 125,00 €/m²

Huurprijs
€84.187,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
20097 m²
Bedrijfshal oppervlakte
20025 m²
Kantoorruimte oppervlakte
72 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
De Diepert 5
Postcode
4004 MA
Plaats
Tiel

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte huren
diverse units

Tiel

Oude Medelsestraat 74
Vanaf €85,- Per maand
Vanaf: 14 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren
diverse units

Tiel

Marconistraat 32 - 36
Vanaf €2.500,- Per maand
Vanaf: 585 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Tiel

Laan van Westroijen 6
Vanaf €69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand