Verhuurd: Erkenkamp 1D – 1E
Tegelen

5931 BR

Bedrijfspand Erkenkamp 1D – 1E Tegelen
verhuurd
Bedrijfspand Erkenkamp 1D – 1E Tegelen
Bedrijfspand Erkenkamp 1D – 1E Tegelen

Ben je op zoek naar een passende werkruimte om te klussen, een ruimte om voertuig te stallen of ruimte om goederen of gereedschap op te slaan? Dan biedt Lebe Group u de mogelijkheid tot het huren van een bedrijfsruimte aan de Erkenkamp 1D – 1E in Tegelen!

Algemeen
Op bedrijventerrein “Erkenkamp” te Tegelen (Gemeente VENLO) word de laatste hand gelegd aan een bedrijf verzamel gebouw wat bestaat uit in totaal 15 bedrijfsunits. De bedrijfsunits zijn gelegen aan het adres: Erkenkamp 1E- 1E 01 t/m 1E 14, 5931 BR Tegelen

De bedrijfshallen worden voorzien van een overheaddeur (3.65 m x 4.00 m)

Separate loopdeur met raam en raampartij welke boven de overheaddeur is gesitueerd hierdoor is een natuurlijke lichtstraat gecreëerd. De units zijn voorzien van geïsoleerde daken wandbeplating met een rc waarde van 6. De units hebben een hoogte van 5,5m waardoor de gebruiker gebruik kan maken om een verdieping te creëren.

Oppervlakten
Te huur: bedrijfsruimte 50 m². ( afmeting 10 x 5 m )
Ca. 1000 m² gedeeld buitenterrein.
Bedrijfsruimtes 65m2 t/m 100m2

Object:
Het betreft een bedrijf verzamel gebouw wat bestaat uit in totaal 15 bedrijfsunits.

Bereikbaarheid
De bedrijfsruimte zijn gelegen aan de Erkenkamp 1D – 1E in Tegelen. De Business Centre, Erkenkamp Tegelen is op korte afstand gelegen van de rijkswegen A67 (richting Eindhoven) en de A73 (richting Maastricht en Nijmegen).

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Gebruik
De bedrijfsruimten zijn te gebruiken als opslagruimte, werkruimte of stalling. De bedrijfsruimten zijn 24/7 toegankelijk, voorzien van verlichting, stroom en zijn vorstvrij.

De huurprijs voor een unit met een oppervlakte van 50 m² bedraagt € 495,00 per maand, te vermeerderen met omzetbelasting; De huur is inclusief water en vast internet.

Opleveringsniveau
– Hand bediende overheaddeur (afmeting 3.65 m x 4.00 m)
– Meterkast met aansluiting tot de meters 3 x 16Ampere, Tussen meter, vanaf de meter: een aantal dubbel-stopcontacten 220/230v, Krachtstroom 380v, 4 Led-Balken
– Water aansluiting
– Riool aan sluiting
– Vaste interne aansluiting
– Elektrische levering doormiddel van eigen tussenmeter hiervoor word maandelijks een voorschot van €50,- gevraagd dit zal doormiddel van 1x per jaar worden door berekend in bijzijn van de huurder.

Tegen meer prijs is er een mogelijkheid om meerwerk uit te laten voeren, onder andere een wc/fontein, grote wasbak, verdiepingsvloer

Dit mag natuurlijk ook door de huurder zelf worden uitgevoerd in overleg

 

Huurprijs vanaf
€350,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
50 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Erkenkamp 1D – 1E
Postcode
5931 BR
Plaats
Tegelen
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Bedrijfsunit 1
50 m²
€350,- per maand
Bedrijfsunit 2
70 m²
€500,- per maand
Bedrijfsunit 3
100 m²
€700,- per maand