Boxmeerseweg 25
Sint Anthonis

5845 ET

Bedrijfspand Boxmeerseweg 25 Sint Anthonis
Bedrijfspand Boxmeerseweg 25 Sint Anthonis
Bedrijfspand Boxmeerseweg 25 Sint Anthonis

Op unieke vrije zichtlocatie gelegen, aan drukke doorgaande weg vlakbij A73 afslag, zelfstandige bedrijfshal van ca. 1360 m2, met kantoren en magazijnruimte. Ruim buitenterrein voorzien van hekwerk en elektrische toegangspoort.

Op het bedrijfscomplex zijn in totaal 5 zelfstandige bedrijfsunits gevestigd. Conform het nieuwe bestemmingsplan is vestiging van categorie 1 en 2 bedrijven mogelijk.

Bouwwijze
Bouwperiode 1980. Steense gevels met spouwmuur, geïsoleerd golfplaten dak met heldere lichtdoorlatende platen, gevlinderde betonnen vloer (vloeistofdicht). Het dak is voorzien van asbesthoudende golfplaten, waarvoor een asbestinventarisatierapport is opgesteld. Verhuurder is voornemens om in 2021 het dak te saneren, in combinatie met installatie van zonnepanelen. Een mogelijke opsplitsing in 3 kleinere units zal plaatsvinden na renovatie van het dak.

Boxmeerseweg 25A - 260 m2:

Zelfstandige bedrijfsruimte met overheaddeur, gelegen aan de voorzijde van het pand. Ruime werkplaats met receptie, kantoor, keuken, klant- en werkplaatstoilet. Opslagruimte aan de achterzijde, met toegang via de werkplaats. Eigen groepenkast, gas- en wateraansluiting. De nutskosten worden onderverdeeld aan de hand van tussenmeters.

Beschikbaar per 1/10/2020

Boxmeerseweg 25B - 261 m2:

Zelfstandige bedrijfsruimte met overheaddeur, gelegen aan de voorzijde van het pand. Deze ruimte is ingericht als schadeherstelbedrijf, waarvoor enkele specifieke installaties aanwezig zijn. Wijziging van de indeling is mogelijk in overleg met verhuurder. Eigen groepenkast, gas- en wateraansluiting. De nutskosten worden onderverdeeld aan de hand van tussenmeters.

Beschikbaar per 1/9/2021

Bedrijfshal 80 m2:

Het betreft een nog te realiseren zelfstandige bedrijfsunit aan de achterzijde van het pand. Toegang via loopdeur en brede stalen industriedeur. Vrije hoogte 5,5 m. Deze ruimte wordt casco opgeleverd, met eigen groepenkast, gas- en wateraansluiting. De nutskosten worden onderverdeeld aan de hand van tussenmeters.

Beschikbaar in overleg

 

Locatie en bereikbaarheid
Het bedrijvencomplex is gelegen aan de N272 (Beek en Donk – Gemert – Boxmeer), vlakbij de A73 (Nijmegen – Venlo) en de aansluiting met de A77 naar Duitsland. 12.000 verkeersbewegingen per dag zorgen voor zichtbaarheid en bereikbaarheid van uw bedrijf. Het bedrijfsterrein is uitstekend bereikbaar voor auto’s en ideaal toegankelijk voor vrachtwagens.

Huurprijs vanaf
€650,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
80 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Boxmeerseweg 25
Postcode
5845ET
Plaats
Sint Anthonis
Oplevering
Casco, In overleg
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 4 (achter)
80 m²
€650,- per maand
Boxmeerseweg 25A
260 m²
€1.200,- per maand