Verhuurd: Blokmakersstraat 57A
Rotterdam

3025 NC

Bedrijfspand Blokmakersstraat 57A Rotterdam
verhuurd
Bedrijfspand Blokmakersstraat 57A Rotterdam
Bedrijfspand Blokmakersstraat 57A Rotterdam

Kantoorruimte huren in Rotterdam? Direct te huur bedrijfsruimte aan de Blokmakerstraat 57 te Rotterdam (Delfshaven). De Blokmakersstraat is benoemend naar de vele blokmakers die daar werkte. Het waren timmerlieden, die takels en katrollen (blokken) voor schepen maakten. De naam herinnert aan het scheepvaartbedrijf, vroeger één van de voornaamste bronnen van bestaan voor Delfshaven.

Het betreft een bedrijfsruimte verdeeld over twee ruimten van in totaal circa 115 m2 gelegen op de begane grond aan Blokmakersstraat 57-A te (3025 NC) Rotterdam. De Blokmakersstraat bevindt zich in het westen van Rotterdam in de deelgemeente Delfshaven en is direct gelegen achter de Schiedamseweg. De Schiedamseweg is een kleurrijke en drukbezochte winkelstraat waar veelal lokale ondernemers alsmede landelijke formules gevestigd zijn.

Er bevinden zich meerdere restaurants, supermarkten en diverse bedrijven in de directe omgeving. Het object is geschikt als bedrijfsruimte en is voorzien van twee aparte ingangen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer zeer goed. De ringweg A-20 is binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Tevens zijn de ringwegen A-13 en de A-4 via de A-20 eveneens goed bereikbaar. De zuidelijke Maasoever is via de Maastunnel benaderbaar of

Op loopafstand bevinden zich de tramhalten van lijn 4 en 8 alsmede het metrostation Delfshaven, de bereikbaarheid van de bedrijfsruimte met het openbaar vervoer is hierdoor zeer toereikend.

Oppervlakte / indeling:
Begane grond: ca. 115 m2 bedrijfsruimte;

Kenmerken & voorzieningen
De bedrijfsruimte is voorzien van onder andere:
- Aanwezige elektrapunten;
- Aanwezige Cv-installatie.
- Aanwezige toiletgroepen.

Huurprijs
€ 1.000,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten
In overleg.

Huurtermijn
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetalingen
Bij vooruitbetaling per maand te voldoen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle Huishoudens” Laag (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Zekerheidsstelling
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie aan verhuurder ter beschikking te stellen ter grootte van drie bruto maandverplichtingen, d.w.z. 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en de BTW over beiden.

Huurprijs
€1.000,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
115 m²
Bedrijfshal oppervlakte
115 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Blokmakersstraat 57A
Postcode
3025 NC
Plaats
Rotterdam
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Op straat

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte
diverse units

Rotterdam

Seinhuiswachter 2
Vanaf €500,- Per maand
Vanaf: 40 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte
diverse units

Rotterdam

Herenplaats 33-61
Vanaf €2.250,- Per maand
Vanaf: 108 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken
diverse units

Rotterdam

Marten Meesweg 25-G
Vanaf €139,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand