Schaiksehof 2
Leerdam

4143 HC


Showroom/bedrijfspand met exclusieve uitstraling. Staat op zichtlocatie langs N484, de provinciale weg die Leerdam met de A2 verbindt. Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Het betreft een ontwikkeling van 4 gelijke panden, waarin reeds een sportschool, een gezondheidscentrum en een praktijk voor psychologie is gevestigd. Er moet nog 1 pand met parkeerplaatsen gerealiseerd worden. Dit pand is nog niet in gebruik.

Het pand is verdeeld over begane grond (540m2) en verdieping (425m2). Er zijn 2 gescheiden entrees met automatische schuifdeuren. Hierdoor kan het pand eventueel gesplitst worden voor 2 gebruikers. Het pand is geschikt om, bij toepassing van een warmtepomp en zonnepanelen, energie neutraal te gebruiken. Het dak is extra geïsoleerd, Rc-waarde 6.0 

De bestemming is grootschalige/voluminueze-detailhandel, maar de gemeente Leerdam is bereid om de bestemming te verruimen voor formules die niet concurreren met de detailhandel in het centrum van Leerdam. Dit is bevestigd door de vestiging van de sportschool, het gezondheidscentrum en de praktijk voor pyschologie mogelijk te maken. 

Horeca:
Het college staat positief tegenover de vestiging van een leisure-onderneming met ondersteunende horecagelegenheid.

Op ca. een half uur rijden liggen de steden Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Dordrecht. De doorgaande route vanaf A2 (Utrecht – Eindhoven) naar Leerdam leidt automatisch langs de Schaikseweg.

 

Meer uitgebreide info, waaronder plattegronden e.d. vindt u op onze site: www.bedrijfspand-leerdam.nl

Huurprijs
€4.995,- p/mnd excl. btw
Totale oppervlakte
970 m²
Bedrijfshal oppervlakte
540 m²
Kantoorruimte oppervlakte
420 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Schaiksehof 2
Postcode
4143 HC
Plaats
Leerdam
Omgeving
N484
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
20 - 40 eigen parkeerplaatsen