Keern 21
Hoorn

1622 NA


Kenmerken
Op unieke binnenstad locatie gelegen garage en showroom met een parkeerterrein. De garage en showroom is ca. 1.500 m2 groot en heeft op de verdieping een kantoorruimte ter grootte van 225 m2. De totale perceel oppervlakte is ca. 2.900 m2 en is verhard middels asfalt, waarop circa 25 parkeerplaatsen passen. Additioneel is nog ca 2.350 m2 verhard terrein te huur.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen aan de toegangsweg naar de binnenstad van Hoorn is de locatie met recht uniek te noemen! Hoorn is uitstekend bereikbaar via de A7 en de regionale ontsluitingswegen. Door de nabijheid van openbaar vervoer en de aanwezigheid van fietsvoorzieningen is de locatie ook vanuit Hoorn zelf uitstekend bereikbaar. Hierdoor is het eenvoudig om traffic te genereren.

Mogelijkheden
Momenteel gaat de gemeente zonder meer akkoord met het vestigen van een autogarage/showroom. Het naast gelegen tankstation zorgt er voor dat het een aantrekkelijke locatie is voor de automotive branche. Voor de mogelijkheden van overige activiteiten kunt u contact opnemen met de gemeente Hoorn.

Het pand kan aangemerkt worden als herontwikkelingsobject. Herbestemmingsmogelijkheden dienen te worden besproken met de gemeente Hoorn.

Huurprijs
€10.780,- p/mnd excl. btw
Totale oppervlakte
1725 m²
Bedrijfshal oppervlakte
1500 m²
Kantoorruimte oppervlakte
225 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Keern 21
Postcode
1622 NA
Plaats
Hoorn
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
25 parkeerplaatsen op eigen terrein.