Hoogvliet
Hoogvlietsekerkweg 142


Nieuwbouw project, een bedrijfspand met kantoor/showroom met een totaal vloeroppervlak van ca.206m². Het pand is volledig voorzien van airconditioning. De bedrijfsruimte ca.87m2 met entresol van ca. 43m2, de showroom/kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping hebben beide een oppervlakte van ca. 38m2 met geheel betegeld toilet en pantry. . Het pand is hoogwaardig afgewerkt en v.v. elektrisch bedienbare overheaddeur, krachtstroom, brandslag- haspel, h.h. trap naar de kantoorverdieping en stalen trap in de bedrijfsruimte naar de entresol. Afgewerkte wanden en plafond v.v. geïntrigeerde verlichtingsarmaturen. De keuken is voorzien van de nieuwste uitrusting zoals magetron/oven en een vaatwasser  Door de indeling is het panden uitstekend geschikt voor een multifunctioneel gebruik.

Locatie:
Het bedrijfspand is centraal gelegen op het bedrijvenpark “Gadering” en is uitstekend bereikbaar vanaf de A15 (alle richtingen) en de Groene Kruisweg, tevens ligt het metrostation “Tussenwater” op 2 minuten loopafstand.

Extra voorzieningen:
Het pand is voorzien van een luxe keuken die is uitgerust met vaatwasmachine, magnetron/oven combinatie en koelkast. Daarnaast is het pand voorzien van een airconditioning en automatische roldeur.

Parkeren:
Dit pand is voorzien van vele parkeerplaatsen.

Huurprijs
€1.795,- p/mnd excl. BTW
Totale oppervlakte
206 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Hoogvlietsekerkweg 142
Postcode
3194 AM
Plaats
Hoogvliet
Omgeving
Gadering
Oplevering
Kaal, In overleg

Meer in de buurt

Kantoorruimte

Hoogvliet

Koddeweg 49
€2.750,- Per maand
250 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte

Hoogvliet

Rijkeeplein 15-22
Vanaf €1.070,- Per maand
Vanaf: 110 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Hoogvliet

Beurtschipperstraat 90
Vanaf €850,- Per maand
Vanaf: 70 m²
Bekijk dit pand