Hoogvlietsekerkweg 142
Hoogvliet

3194 AM


Nieuwbouw project, een bedrijfspand met kantoor/showroom met een totaal vloeroppervlak van ca.206m². Het pand is volledig voorzien van airconditioning. De bedrijfsruimte ca.87m2 met entresol van ca. 43m2, de showroom/kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping hebben beide een oppervlakte van ca. 38m2 met geheel betegeld toilet en pantry. . Het pand is hoogwaardig afgewerkt en v.v. elektrisch bedienbare overheaddeur, krachtstroom, brandslag- haspel, h.h. trap naar de kantoorverdieping en stalen trap in de bedrijfsruimte naar de entresol. Afgewerkte wanden en plafond v.v. geïntrigeerde verlichtingsarmaturen. De keuken is voorzien van de nieuwste uitrusting zoals magetron/oven en een vaatwasser  Door de indeling is het panden uitstekend geschikt voor een multifunctioneel gebruik.

Locatie:
Het bedrijfspand is centraal gelegen op het bedrijvenpark “Gadering” en is uitstekend bereikbaar vanaf de A15 (alle richtingen) en de Groene Kruisweg, tevens ligt het metrostation “Tussenwater” op 2 minuten loopafstand.

Extra voorzieningen:
Het pand is voorzien van een luxe keuken die is uitgerust met vaatwasmachine, magnetron/oven combinatie en koelkast. Daarnaast is het pand voorzien van een airconditioning en automatische roldeur.

Parkeren:
Dit pand is voorzien van vele parkeerplaatsen.

Huurprijs
€1.795,- p/mnd excl. btw
Totale oppervlakte
206 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Hoogvlietsekerkweg 142
Postcode
3194 AM
Plaats
Hoogvliet
Omgeving
Gadering
Oplevering
Kaal, In overleg

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Hoogvliet

Hoogvlietsekerkweg 150-180
€110,- Per m2, per jaar
Vanaf: 190 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Hoogvliet

Nieuwe Langeweg 55-175
€75,- Per m2, per jaar
Vanaf: 50 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte
diverse units

Hoogvliet

Rijkeeplein 15-22
Vanaf €1.070,- Per maand
Vanaf: 110 m²
Bekijk dit pand