Bedrijfspand Beitel 15 Heerlen
Bedrijfspand Beitel 15 Heerlen
Bedrijfspand Beitel 15 Heerlen

Multifunctionele bedrijfsruimtes met kantoor te huur, centraal gelegen op het bedrijventerrein in Heerlen. Ruimte kan worden ingedeeld als kantine, showroom, kleinschalige productieruimte. Direct aan de op/afrit van de autosnelweg (N298) gelegen onlangs gerenoveerd bedrijfscomplex. Recent heeft onder meer grootschalig schilderwerk plaatsgevonden.

Bedrijventerrein de Beitel (132 hectare) is een hoog aangeschreven en het grootste bedrijventerrein in de regio Parkstad Limburg en bestaat hoofdzakelijk uit grote en middelgrote, bovenregionale bedrijvigheid. De gevestigde bedrijven zijn met name actief in de sectoren groothandel, industrie, transport en distributie. Een aanzienlijk deel van de gevestigde bedrijven is van buitenlandse origine.

Internationale bedrijven zoals Kobelco, Mondi packaging, Ranpak, DSM Dyneema en Everris zijn hier gevestigd, maar ook gerenommeerde lokale bedrijven zijn er gevestigd. De uitstekende bereikbaarheid via de A76 en de N281 is één van de kernkwaliteiten van het bedrijventerrein. In de directe omgeving zijn onder meer Avantis en Trilandis gesitueerd.

Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur samen goed voor ruim 800.000 inwoners. In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet retail centrum.

Huurprijs: € 39,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

BESTEMMING
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan Beitel en omgeving, vastgesteld op 28-09-2016, bestemd als bedrijventerrein met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2.

PARKEREN
Vrij parkeren op het eigen terrein. Aantal parkeerplaatsen in overleg beschikbaar.

SIGNING
In overleg met verhuurder is reclamevoering aan het gebouw optioneel.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
In overleg.

Huurprijs vanaf
€1.137,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
350 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Beitel 15
Postcode
6422 PA
Plaats
Heerlen
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Beitel 15 unit 2
350 m²
€1.137,- per maand
Beitel 15 unit 4
1395 m²
€4.534,- per maand
Totaal
3653 m²
€11.873,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Kerkrade

Roda J.C. Ring 99A
Vanaf €570,- Per maand
Vanaf: 36 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Heerlen

Snellius 1
Vanaf €445,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Heerlen

Vogt 21
Vanaf €312,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand