Bedrijfspand De Grote Beer 23 Den Bosch
Bedrijfspand De Grote Beer 23 Den Bosch
Bedrijfspand De Grote Beer 23 Den Bosch

De Grote Beer 23 is een zelfstandig bedrijfspand, totaal 677 m² groot, en bestaat uit een ontvangsthal met sanitaire voorzieningen, een bescheiden pantry en twee kantoorruimten (ieder circa 20 m² groot) op de begane grond. U kunt met de trap in de ontvangsthal naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping vindt u een kantoorruimte/kantine (circa 50 m² groot) en een kleinere ruimte (circa 8 m²). De kantoorruimte/kantine kunt u eventueel met behulp van systeemwanden twee kantoorruimten creëren.

Verdeling:
Hal: 579m2
Kantoor 98m2

De bedrijfshal op de begane grond heeft een vrije hoogte van circa 6 meter en kan via de ontvangsthal en de overheaddeur (naast de entreedeur) bereikt worden. Doordat het bedrijfspand is voorzien van een overheaddeur, is het uitermate geschikt voor op- en overslag, maar ook voor showroomactiviteiten. U kunt tot voor de overheaddeur komen met een (vracht)auto of bestelwagen. In de bedrijfshal is een kleine kantoorunit gebouwd. Bovenop deze unit is hierdoor extra opslagruimte gecreëerd.

Het bedrijfspand is 24 uur per dag toegankelijk en beschikt over een eigen rioleringsaansluiting en een eigen gas-, water-, en elektra aansluiting. Het pand is voorbereid voor een telefoon- en internetaansluiting. Aansluiting zelf te regelen via uw provider.

Locatie
De Grote Beer 23, gebouwd in 1998, maakt deel uit van BIM Center de Brand en is goed gelegen op bedrijventerrein “De Brand”. Het bedrijventerrein ligt direct aan de A2 ter hoogte van afrit Veghel en kenmerkt zich hiermee door de uitstekende bereikbaarheid.

BIM Center de Brand bestaat uit in totaal 19 bedrijfspanden, variërend in grootte van 215 m² tot 677 m², waarin voornamelijk kleinschalige bedrijven zijn gevestigd. De panden lenen zich uitermate goed voor op- en overslag, maar ook showroomactiviteiten behoren tot de mogelijkheden.

Ieder bedrijfspand op BIM Center de Brand heeft een eigen huisnummer. Alle bedrijfspanden op BIM Center de Brand zijn verenigd in een Vereniging van Eigenaren. Alle bedrijfspanden op BIM Center de Brand zijn 24 uur per dag toegankelijk.

Parkeermogelijkheden
BIM Center de Brand beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De Grote Beer 23 is ook voorzien van een overheaddeur. Het is mogelijk om met een (vracht)auto of bestelwagen tot voor de overheaddeur te komen.

Services
De volgende services zijn inbegrepen: surveillance door beveiligingsdienst, gevelreiniging en glasbewassing aan de buitenzijde, externe bewegwijzering, onderhoud terrein en groenvoorzieningen, jaarlijkse dakinspectie, jaarlijkse keuring brandhaspels, jaarlijks onderhoud CV installaties, straatverlichting en kosten huismeester.

Huurprijs
€4.518,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
677 m²
Bedrijfshal oppervlakte
579 m²
Kantoorruimte oppervlakte
98 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
De Grote Beer 23
Postcode
5215 MR
Plaats
Den Bosch
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Voldoende gratis parkeerplaatsen

Meer in de buurt

Winkelruimte

Den Bosch

Hooge Steenweg 18
€6.041,- Per maand
189 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Den Bosch

Europalaan 6
Vanaf €650,- Per maand
Vanaf: 35 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Den Bosch

helftheuvelweg 11
Vanaf €202,- Per maand
Vanaf: 77 m²
Bekijk dit pand